Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Rembrandtweg 145 1181GG Amstelveen, Stadshart

Huurprijs € 39.500 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

OMGEVING
Gelegen in het Stadshart van Amstelveen wordt momenteel te huur aangeboden een winkelruimte met goede frontafmeting ter grootte van ca. 103 m. De winkel is gelegen op een zichtlocatie vanaf de openbare weg en bevindt zich op loopafstand van openbaar vervoer. De naastgelegen en omliggende winkels/dienstverleners zijn onder meer Scotch & Soda, Paul Warmer, vanDyck Experience Store, Eyewish, State of Art en diverse kleding- en schoenenzaken.

BEREIKBAARHEID
De Rembrandtweg is het entree van ht winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Op het plein van het Stadshart - en aan het einde van de Rembrandtweg - zijn diverse winkels gesitueerd. Boven de winkels zijn woningen. Aan de straat is de mogelijkheid tot parkeren, waardoor de bewoners uit de regio graag naar deze winkelstraat rijden. Er is een gevarieerd programma in de straat aanwezig. Doordat de units een goed front hebben met parkeren voor de deur zijn de units geschikt voor een brede doelgroep. Via de Meester G. Groen van Prinstererlaan is de Beneluxbaan binnen enkele honderden meters beschikbaar. Via de Beneluxbaan zijn Amsterdam, de A9 en Uithoorn/Mijdrecht (N201) uitstekend bereikbaar. Via de S108/Keizer Karelweg bent u binnen enkele minuten op de A9.

PARKEREN
Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid in de omgeving, op de openbare weg of in nabij gelegen parkeergarages. Eventueel de mogelijkheid tot het aanvragen van een vergunning bij de gemeente Amstelveen. De parkeervakken aan de openbare weg worden in de ochtend speciaal gereserveerd voor laden en lossen.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
De oppervlakte bedraagt ca. 103 m op de begane grond. De frontbreedte bedraagt ca. 6 m.

OPLEVERING
Het object wordt casco verhuurd. Eventuele afbouw- en inrichtingscomponenten worden ter overname aangeboden van de huidige huurder.

SERVICEKOSTEN
Het uitgangspunt van verhuurder is om de servicekosten tot een minimum te beperken. Huurder draagt zelf zorg voor de levering van gas, water, elektra en/of internet/telefonie.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ 2012. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

BIJZONDERHEDEN
- Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.
- Huurder is verplicht om lid te worden van de winkeliersvereniging Stadshart Amstelveen.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-05-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Rembrandtweg 145 1181GG Amstelveen, Stadshart

naar Rembrandtweg 145 1181GG Amstelveen, Stadshart
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand