Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information
Vorige | Volgende

Revaleiland 0 ong 1013AX Amsterdam, Houthavens West

Bewaar object

Omschrijving

Prachtige appartementen van circa 88 tot 155 m2 met goede buitenruimtes.

Alles wat u nodig heeft in uw eigen nieuwbouwappartement! Heel comfortabel, alles op één verdieping. Altijd met heerlijke privébuitenruimtes, waardoor elke dag als vakantie voelt...

De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers, en een ruime badkamer en keuken. Eigentijds, maar wel met luxe en comfort. Dat is de basis van de appartementen op Nieuw Amsterdams Wonen. Op en top afgewerkt, met heel veel oog voor detail. Niet alleen vanbuiten, maar ook vanbinnen. Met alle ruimte voor persoonlijke woonwensen.

De appartementen hebben ieder een eigen berging in de parkeergarage. Tevens zijn er parkeerplaatsen beschikbaar in de garage in de parkeergarage op -2. De appartementen zelf zijn te bereiken via de vele liften en trappenhuizen, zodat er weinig voordeuren aan één gemeenschappelijke lift en trappenhuis liggen.
 
Koopsommen circa van € 440.000 tot € 775.000 v.o.n. incl. twee jaar erfpachtcanon.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

APARTMENTS

NAW apartments offer 88m2 to 155m2 of floorspace and have spacious outdoor areas.

Superbly comfortable, these newly built apartments offer everything you need, with everything conveniently located on one floor. And every apartment has fantastic outdoor space, making every day feel like a holiday.

The apartments have 2 or 3 bedrooms, and a spacious bathroom and kitchen. Trendy, but with no skimping on luxury and comfort, that’s the foundation on which the apartments in Nieuw Amsterdams Wonen are being built. And every apartment will be beautifully finished, with great attention to detail, inside and out, while offering the widest scope for meeting individual housing needs

Each apartment has a private storage area in the underground car park, where parking spaces are also available. The complex has been designed with plenty of stairs and lifts to access the apartments, meaning that only a few apartments share each lift and stairwell.
 
Prices range from about €440.000 to around €775.000 (with no transfer costs and including two-year’s ground rent).

Zuid-Oost

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-03-2018
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
108 m²
Perceeloppervlakte
1 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Hallie & Van Klooster Makelaardij
  0206816716
  info@hallie-vanklooster.nl
  http://www.hallie-vanklooster.nl/

  Ramón Mossel Makelaardij o.g.
  0203052662
  info@ramonmossel.nl
  http://www.ramonmossel.nl/MVA wijkinformatie: Houthavens

Op de plek waar vrachtschepen uit de hele wereld een eeuw geleden hun boomstammen en ander hout losten, ontstaat nu langzaam een nieuwe wijk waar Amsterdammers aan het water kunnen wonen en werken: De Houthavens. In deze nieuwe, duurzame wijk onderin het IJ zullen op zeven kunstmatige, groene en autoluwe eilanden ongeveer 2700 woningen worden gerealiseerd. Dit past bij het voornemen van de gemeente om de IJ-oevers te veranderen van industriële zone naar een plek om te wonen. Klimaatneutrale wijk in Amsterdam De Houthavens worden een klimaatneutrale wijk in Amsterdam. Dit betekent dat de benodigde energie voor de openbare ruimte – zoals straatverlichting - zoveel mogelijk in de Houthavens zelf zal worden opgewerkt. Voor het opwekken van die energie zal gebruik worden gemaakt van zonnepanelen, de straatlantaarns worden voorzien van ledlampen, voor de bestrating zal gebruik worden gemaakt van hergebruikte klinkers en voor de steigers zal hout met FSC-keurmerk worden gebruikt. Houthavens en Spaarndammerbuurt één Het nieuwe gebied wordt aan de noordzijde begrensd door de strekdam in het IJ en aan de zuidkant door de Spaarndammerdijk. Echter, het is de bedoeling dat de Houthavens en Spaarndammerbuurt (onder de dijk) één geheel gaan vormen; hieraan moet de Spaarndammertunnel een steentje bij gaan dragen. Door deze tunnel zal de Spaarndammerdijk rustiger en veiliger worden. Bovenop de tunnel en langs de dijk komt het Houthavenpark, een groen gebied tussen de Houthavens en de Spaarndammerbuurt, dat de twee wijken met elkaar zal gaan verbinden. De ontwikkeling van De Houthavens begon in 2010 en in 2014 werd de Brede School opgeleverd, de lagere school van het gebied. Kort daarna werd ook het gebouw van het 4e Gymnasium in gebruik genomen en werden de woningen in Blok 0 opgeleverd. De zeven eilanden zullen elk een eigen karakter krijgen, met eigen architectuur en soorten woningen. Twintig procent wordt bestemd voor sociale huur, de rest voor vrije sector (huur en koop). Naast de twee eerdergenoemde scholen zullen er ook bedrijven, cafés, restaurants en een hotel komen. Naar verwachting zal de nieuwe wijk de Houthavens in 2021 klaar zijn.

Kaart Revaleiland 0 ong 1013AX Amsterdam, Houthavens West

Bekijk de Kaart