Vorige | Volgende

Revaleiland 0 ong 1013AX Amsterdam, Houthavens West

€ 1.131.554 

Bewaar object

Omschrijving

Schitterende ruime penthouses van circa 143 tot 197 m2 met balkon/terras.

Strijk neer na een dag werken en geniet van het weidse panorama dat iedere dag anders kleurt. Op uw eigen terras zit u eerste rang voor het betoverende uitzicht.
De penthouses zijn ruim opgezet met een ruime woonkeuken en living, 3 ruime slaapkamers en meerdere badkamers. De meeste penthouses hebben meerdere dakterrassen.

Er is volop keus in producten en trends op het gebied van bijvoorbeeld keukens, sanitair en tegelwerk. Zo is er veel ruimte om het appartement naar eigen hand te zetten en uw eigen sfeer te creëren. Vrijheid, wie is daar nu niet naar op zoek?
 
U kunt er ook voor kiezen om uw appartement instap klaar op te laten leveren in een van de vier woonstijlen. Kies wat het beste bij u past. Elke stijl is een juiste mix van spannende elementen, waarbij schoonheid en functionaliteit hand in hand gaan. Deze woonsfeer moet u zien als basis. Er is alle ruimte voor uw persoonlijke smaak. En niks moet, u bent vrij om stijlen te mixen en matchen. En als u dat wenst, begeleiden we u bij het creëren van een uniek en persoonlijk ontwerp.

De koopsommen voor de penthouses lopen circa van € 930.000 tot € 1.165.000 v.o.n. incl. twee jaar erfpachtcanon.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PENTHOUSES
These stunning top-floor apartments with balcony/terrace vary in size from between 143m2 and 197m2.

Sit back and relax after a hard day’s work and enjoy the constantly changing panorama spread out before you. On your private terrace, you have front-row seating to a spectacular view. The penthouses offer plenty of space, with a generous eat-in kitchen and living room, 3 bedrooms with room to spare, and several bathrooms. Most of the penthouses have several roof terraces.

For the penthouse, there is a wide choice in products and trends in the area of kitchens, bathrooms and tiling for example. The penthouses offer plenty of room to personalise the space, to create a personal atmosphere. Freedom – isn’t that what we’re all after?
 
You can also choose one of the four living styles so that your apartment is fully finished and ready to move into as soon as you have the keys. You decide what’s best for you. Each style is a mix of exciting elements, a perfect merging of beauty and functionality. You should view the living style as a basis, leaving plenty of room to express your own personal taste. You are free to mix and match styles, and if you want we can help you create a unique, personal design for your home.

Prices for the penthouses range from about €930.000 to around €1.165.000 (with no transfer costs and including two-year’s ground rent).

Noord-Oost

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Penthouse
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
199 m²
Perceeloppervlakte
1 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Hallie & Van Klooster Makelaardij
  0206816716
  info@hallie-vanklooster.nl
  http://www.hallie-vanklooster.nl/

  Ramón Mossel Makelaardij o.g.
  0203052662
  info@ramonmossel.nl
  http://www.ramonmossel.nl/MVA wijkinformatie: Houthavens

Op de plek waar vrachtschepen uit de hele wereld een eeuw geleden hun boomstammen en ander hout losten, ontstaat nu langzaam een nieuwe wijk waar Amsterdammers aan het water kunnen wonen en werken: De Houthavens. In deze nieuwe, duurzame wijk onderin het IJ zullen op zeven kunstmatige, groene en autoluwe eilanden ongeveer 2700 woningen worden gerealiseerd. Dit past bij het voornemen van de gemeente om de IJ-oevers te veranderen van industriële zone naar een plek om te wonen. Klimaatneutrale wijk in Amsterdam De Houthavens worden een klimaatneutrale wijk in Amsterdam. Dit betekent dat de benodigde energie voor de openbare ruimte – zoals straatverlichting - zoveel mogelijk in de Houthavens zelf zal worden opgewerkt. Voor het opwekken van die energie zal gebruik worden gemaakt van zonnepanelen, de straatlantaarns worden voorzien van ledlampen, voor de bestrating zal gebruik worden gemaakt van hergebruikte klinkers en voor de steigers zal hout met FSC-keurmerk worden gebruikt. Houthavens en Spaarndammerbuurt één Het nieuwe gebied wordt aan de noordzijde begrensd door de strekdam in het IJ en aan de zuidkant door de Spaarndammerdijk. Echter, het is de bedoeling dat de Houthavens en Spaarndammerbuurt (onder de dijk) één geheel gaan vormen; hieraan moet de Spaarndammertunnel een steentje bij gaan dragen. Door deze tunnel zal de Spaarndammerdijk rustiger en veiliger worden. Bovenop de tunnel en langs de dijk komt het Houthavenpark, een groen gebied tussen de Houthavens en de Spaarndammerbuurt, dat de twee wijken met elkaar zal gaan verbinden. De ontwikkeling van De Houthavens begon in 2010 en in 2014 werd de Brede School opgeleverd, de lagere school van het gebied. Kort daarna werd ook het gebouw van het 4e Gymnasium in gebruik genomen en werden de woningen in Blok 0 opgeleverd. De zeven eilanden zullen elk een eigen karakter krijgen, met eigen architectuur en soorten woningen. Twintig procent wordt bestemd voor sociale huur, de rest voor vrije sector (huur en koop). Naast de twee eerdergenoemde scholen zullen er ook bedrijven, cafés, restaurants en een hotel komen. Naar verwachting zal de nieuwe wijk de Houthavens in 2021 klaar zijn.