Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Ridderspoorweg 137 1032LL Amsterdam, Papaverweg e.o.

Bewaar object

Omschrijving

Altijd al net even anders willen wonen dan de rest? Dan is deze loft echt iets voor jou! Dit is UNIEK wonen. Op een van de leukste plekjes in Amsterdam Noord.

De loft maakt onderdeel uit van de NOVA ZEMBLA LOFTS, elke loft heeft zijn eigen stijl. En een eigen stijl heeft deze loft zeker! De afwerking is hoogwaardig te noemen. Hier zijn de beste materialen en merken gebruikt om het leefcomfort zo aangenaam mogelijk te maken.

De loft telt momenteel 1 slaapkamer, echter is de optie aanwezig om meerdere slaapkamers te creëren. Dit zou uitstekend kunnen op de begane grond. Momenteel wordt deze ruimte aangemerkt als bedrijfsruimte. Tevens tref je hier de inpandige parkeerplaats aan met elektrische deur. Prettig is ook dat er een aparte ingang is op de begane grond. Dus ben je wellicht ondernemer? of wil je een praktijk aan huis? Stop dan moet zoeken, want dit is de woning die je moet hebben.

De gemeenschappelijke buiten ruimte direct bij binnenkomst van het complex, behoort ook bij deze loft. Groot genoeg om even heerlijk te ontspannen.

De loft ligt gelegen in " Buiksloterham " Buiksloterham wordt duurzaam ontwikkeld. Een onwijs mooie plek, dichtbij het IJ en straks de Noord Zuid lijn. Het gebied is volop in ontwikkeling en zal straks tot de meest bruisende stadsdelen van Amsterdam behoren.

Indeling:

Eerste verdieping:

Entree, hal met maatwerk inbouwkasten en de speciaal ontwikkelde trap naar beneden. Badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, mooi design ligbad en wastafel. Tevens tref je hier op een prachtige manier de wasmachine aansluiting aan. De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en ligt gelegen in de woonkamer. De woonkamer grenst aan een mooie raampartij met openslaande deuren. Op de entresol tref je de slaapkamer aan. Dit is een bijzonder mooi ontwerp in de loft.

Begane grond:

Hal, een grote ruimte, welke keurig is afgewerkt. Deze ruime kan je indelen zoals je zelf zou willen. Werkruimte, woonruimte of slaapruimte, alles is mogelijk. Ook de voordeur tref je hieraan. De inpandige parkeergarage is goed voor een auto en beschikt over een elektrische deur.

Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte ca 106 m2
- Bouwjaar 2014
- Erfpacht 780,00 per jaar, jaarlijkse indexering
- Servicekosten: 148 per maand
- Hoogwaardige afwerking
- Eigen parkeergarage
- Begane grond is een bedrijfsruimte
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-06-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2014

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
106 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.

Kaart Ridderspoorweg 137 1032LL Amsterdam, Papaverweg e.o.

naar Ridderspoorweg 137 1032LL Amsterdam, Papaverweg e.o.
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand