Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Rietlandterras 6 1019EW Amsterdam, Rietlanden

Bewaar object

Omschrijving

Heerlijke, ruim 4 kamer appartement van bijna 100 m2 inclusief parkeerplaats, groot balkon op het zuiden en een eigen entree op straat niveau, gelegen op de begane grond en eerste verdieping aan een stadspark in het Oostelijk Havengebied. Dit appartement bevindt zich in een complex uit 2001 genaamd Hoop, Liefde en Fortuin. De architect, Rudy Uytenhaak heeft destijds voor dit ontwerp de Zuiderkerkprijs gewonnen.

INDELING:
begane grond; eigen entree aan het stadspark Rietlandterras, hal met garderobe en meterkast, grote slaapkamer met werkplek. Trap naar de eerste etage.
Eerste verdieping; lichte woonkamer aan de parkzijde, fraaie half open keuken met composiet aanrecht, inductiekookplaat en alle inbouwapparatuur. In de hal bevindt zich een berging met wasmachine/ droger en stadsverwarming unit, badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.
Aan de achterzijde bevindt zich twee slaapkamers waarvan een tevens toegang geeft tot het riante terras dat gelegen is op het zuiden van 8 m2.

Tenslotte beschikt dit appartement over een eigen parkeerplaats in de ondergelegen garage en een berging (box). De vraagprijs is inclusief parkeerplaats!

OMGEVING:
Het gebied rondom het gebouw is kindvriendelijk (voetgangersgebied) en met veel groenvoorzieningen ingericht w.o. een openbare tennisbaan. Alle denkbare voorzieningen (winkels, scholen, kinderopvang, openbaar vervoer, etc.) zijn binnen handbereik. U fietst binnen 8 minuten naar bijvoorbeeld het Centraal Station of de Binnenstad, terwijl u er met de IJ-tram minder dan 5 minuten over doet (halte aan de overkant). Met tramlijn 10 bent u eveneens binnen 10 minuten in het hart van de stad. Het winkelcentrum BraziliŽ en veel uitgaansgelegenheden (Club Panama, Pakhuis de Zwijger, Lloyd Hotel, het Bimhuis) liggen op loopafstand. Binnen een paar minuten zit u met de auto op de ringweg A10 via de Piet Heintunnel.

VvE:
De woning maakt deel uit van een goed functionerende VvE, die prima reserves heeft opgebouwd. Het gebouw heeft een meerjaren onderhoudsplanning en wordt dus goed onderhouden, voor het complex is een huismeester aangesteld.

BIJZONDERHEDEN :
Het appartement is volledig geÔsoleerd, heeft een energielabel A (dus lage stookkosten)
Vraagprijs is inclusief parkeerplaats in de overdekte garage
Zonnig balkon op het zuiden
Servicekosten zijn 191,15 euro per maand voor de woning en parkeerplaats tezamen
De woning is voorzien van mechanische ventilatie en stadsverwarming
Woonoppervlakte conform NEN-2580 is 97 m2 met 4 m2 berging (meetrapport aanwezig)
Oplevering is bij voorkeur medio juli
De erfpacht is afgekocht tot 2049
De woning ziet er keurig verzorgd en onderhouden uit
Het gebouw heeft meerdere liften en is gebouwd in 2000-2001
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-03-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
97 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oostelijk Havengebied

Sporenburg is een kunstmatig schiereiland dat in de 19e eeuw is opgespoten in het Oostelijk Havengebied. Het heeft zijn naam te danken aan het gebruik als rangeerterrein voor de Nederlandse Spoorwegen. Sinds de jaren Ď90 is het gebied herontwikkeld tot woonwijk. De wijk heeft enige architectonische waarde: de rode bruggen over het Spoorwegbassin en woongebouw De Sfinx vallen op. Dat massieve woongebouw ligt als het ware in een zee van laagbouwwoningen verdeeld over meer dan tien grote blokken. Deze woningen moesten er voor zorgen dat ook gezinnen met kinderen in het Oostelijk Havengebied zouden komen wonen.

Kaart Rietlandterras 6 1019EW Amsterdam, Rietlanden

naar Rietlandterras 6 1019EW Amsterdam, Rietlanden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand