Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Rinus Michelslaan 333 1061MB Amsterdam, Laan van Spartaan

Koopsom € 802.257 

Bewaar object
Bouwjaar
2018
Woonoppervlakte
186 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Wonen in een fantastisch mooi appartement van 186m2 met een prachtig uitzicht over de stad vanaf de dertiende verdieping, waar u zelf nog uw woonwensen kunt initiëren? Wij bieden u deze mogelijkheid!

Dit ruime appartement van 186 m2 is gelegen op de dertiende verdieping van de toren in nieuwbouwproject de Spartaan. Standaard wordt uw woning opgeleverd met luxe sanitair en tegelwerk en vloerverwarming in het gehele appartement. Ook de afwering van de binnendeur is erg luxe, door de houten kozijnen zonder bovenlicht. De woning heeft zijn eigen berging onder het gebouw en de mogelijkheid om een parkeerplaats in de onder gelegen garage te kopen. Dit appartement heeft een unieke buitenruimte; Over de gehele breedte van bijna 16 meter lang heeft u een balkon, welke u ook nog gedeeltelijk kunt afsluiten tegen de wind en regen. Daarnaast heeft het appartement drie keurige slaapkamer en twee ruime badkamers. Vanaf de ruimte woonkamer met open keuken van maar liefst 72m2 komt u op het balkon, waar u heerlijk kunt genieten van prachtig uitzicht over de stad.

Kenmerken bouwnummer 379, Rinus Michelslaan 333.

• Woonoppervlak van 186 m2;
• 4 kamers (3 slaapkamers);
• Gelegen op de 13e verdieping;
• Buitenruimte 2x 6,6 & 23.1 m2 op het zuiden;
• Voorzien van vloerverwarming;
• Gelegen op erfpachtgrond, genoemde prijs op basis van jaarlijkse canon à EUR 1.604,00;
• Een externe berging onder het gebouw;
• Het appartement is zijn exclusief parkeerplaats in de ondergelegen garage. De koopsom voor een parkeerplaats bedraagt 33.383,- o.b.v. jaarlijkse canonbetaling;

Waar ooit de voetbalvelden lagen, ligt nu de nieuwe, bijzondere woonbuurt Laan van Spartaan. Een buurt waarin wonen, werken, culturele en maatschappelijke voorzieningen, zorg en sport met elkaar worden gecombineerd.
Laan van Spartaan wordt gefaseerd ontwikkeld en telt straks ruim 1000 woningen.

Laan van Spartaan is goed bereikbaar. Het nieuwbouwplan ligt maar nét buiten de Ringweg A10 en dus vlakbij de binnenstad van Amsterdam. Met de fiets of de tram ben je in 10 minuten op de Dam. Ook kun je vanaf de Erasmusgracht met een sloepje naar het centrum varen!

Via je ‘eigen’ afslag zit je direct op de weg of rijd je je buurt binnen. Parkeren kan in de parkeergarage onder het gebouw. Je hoeft dus nooit te zoeken naar een plekje en komt droog thuis! En omdat in Laan van Spartaan alleen bestemmingsverkeer komt, woon je er lekker veilig én rustig.

Het betreft een nieuwbouwappartement welke naar verwachting in het laatste kwartaal 2020 - eerste kwartaal 2021 wordt opgeleverd. Heeft u interesse in deze woning? Neemt u dan contact met ons op, dan plannen wij graag een afspraak in om u alle informatie inzake de woning te verschaffen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-11-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
186 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.