Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Ruimzicht 27 1068CM Amsterdam, Osdorp-Oost

Vraagprijs € 195.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1967
Woonoppervlakte
89 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Op een fantastische locatie wonen, voor een scherpe prijs, in een woning die je direct kunt betrekken? Dat kan nu, en wel op Ruimzicht, direct aan de Sloterplas!

Het complex ligt op loopafstand van winkelcentrum Osdorpplein waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen, funshoppen, theater "De Meervaart" voor culturele ontspanning en uiteraard openbaar vervoer: tramlijn 1 en 17 en diverse busverbindingen. Eveneens op zeer korte afstand van uitvalswegen A4, A9 en A10. Gratis parkeren voor de deur!

Voor Ymere verkopen wij hier diverse appartementen van kleine 2-kamer appartementen tot grote 4-kamer appartementen. Alle appartementen zijn uitgerust met minimaal 1 en vaak zelfs 2 balkons en een berging in de onderbouw. Het gebouw zelf is in keurige staat van onderhoud en de appartementen zijn deels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

De globale indeling van deze 2-kamer (voorheen 4 kamer) appartement van ca. 89 m2 is als volgt:

Besloten entree met intercomsysteem, met de trap of lift (2 stuks) naar de 5de verdieping. Entree, hal met toilet, meterkast en garderobekast. Vanuit de hal heeft u toegang tot de royale en lichte woonkamer met een adembenemend uitzicht naar het westen. Vele en hoge ramen, waardoor er veel zon- en daglicht binnenvalt. Via de woonkamer toegang tot het balkon, waar u de middag- en avondzon heeft.
Deze zeer netjes uitgevoerde woning heeft ook nog eens de beschikking over een prachtige inbouwkeuken met koel- vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron, kookplaat en afzuigschouw.

Vanuit de woonkamer heeft u tevens toegang tot de zeer royale slaapkamer.

De half open keuken heeft een uitstekend formaat. Via zowel de keuken is het tweede balkon bereikbaar.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de badkamer. Deze is voorzien van een douche en een wastafel. Uiteraard beschikt de woning nog over een bering in de onderbouw.

De gesloten keuken heeft een uitstekend formaat. Via zowel de keuken als de tweede slaapkamer is het tweede balkon bereikbaar.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de badkamer. Deze is voorzien van een douche en een wastafel. Uiteraard beschikt de woning nog over een bering in de onderbouw.

Kortom, een buitenkansje!

Algemeen:
*woonoppervlak ca. 89 m2
* erfpacht, canon € 120.47 per jaar, lopende tijdvak tot 2039
* actieve VvE, bijdragen bedragen € 211,- per maand, exclusief voorschot stookkosten
* Stookkosten € 120,- per maand
* MJOP aanwezig
* zeer centrale ligging
* oplevering per 2 januari 2017
* Zelfbewoningsclausule en Ouderdomsclausule van toepassing
* Voorbehoud gunning verkoopster( Ymere)
* De woning is een voormalig huurwoning. Deze woning is nooit door de verkoper bewoond.
* Ondertekening koop en leveringsakte verloopt uitsluitend via de projectnotaris Lubbers en Dijk.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-01-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
89 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Osdorp-Oost

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen én veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.