Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Rupelmonde 32 1081GP Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Vraagprijs € 425.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1985
Woonoppervlakte
81 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Een heerlijk begane grond appartement met eigen entree van ruim 80 m met een voortuin op het zuiden van ca. 24 m en een achtertuin op het noorden van ca. 164 m gelegen aan het water en met uitzicht op tennispark Buitenveldert. Het appartement is schitterend afgewerkt met strakke wanden en een mooie laminaatvloer welke door het gehele appartement ligt. Naast de slaapkamer ligt een ruimte welke thans ingericht is als inloopkast, echter leent deze ruimte zich ideaal voor het creren van een tweede (kinder)slaapkamer. Deze inloopkast beschikt ook over een kozijn met deur naar de achtertuin. De achtertuin is recent uitgebreid tot de huidige 164 m vanwege een contract met de gemeente. Dit contract dient overgezet te worden op naam van de nieuwe eigenaar.

Het appartement is gelegen in Buitenveldert in stadsdeel Zuid. De VU en station Zuid zijn op fietsafstand. De populaire Beethovenstraat is dichtbij en het Gelderlandplein is op fietsafstand waar een groot winkelcentrum is met diverse horeca. Tevens ligt tennispark Buitenveldert aan de achterzijde van het appartement en op steenworp afstand ligt het Amsterdamse Bos. Er zijn veel verschillende buslijnen bereikbaar op loopafstand. De ring A10 is te bereiken via de s108 op ongeveer 10 minuten afstand.

Indeling:
De entree van het appartement is op de begane grond. Bij binnenkomst is er de hal met meterkast en ruime berging, tevens biedt deze hal toegang tot de badkamer, slaapkamer en woonkamer met half open keuken. De woonkamer is circa 30 m en beschikt over veel ramen en een deur naar de voortuin van 24 m gelegen op het zuiden. Om de hoek van de woonkamer bevindt zich de half open keuken welke voorzien is van een combi oven, gasfornuis met afzuigkap, koel/vries combinatie en vaatwasser. Verder bevinden zich in de keuken 2 vaste kasten welke thans in gebruik zijn als waskast met opstelling voor wasmachine en droger en als stookkast met de opstelling voor CV (Intergas 2014). De badkamer is voorzien van een luxe douchecabine, toilet en wastafel. De ruime slaapkamer van 16 m ligt aan de achterzijde van het appartement en heeft een deur naar de achtertuin van 164 m(!!) gelegen op het noorden en direct aan het water met uitzicht op het tennispark. Via de slaapkamer komt u in de inloopkast van 5,6 m met daarin ramen en een deur naar de achtertuin. Deze inloopkast is eenvoudig om te vormen tot een tweede (kinder)slaapkamer, daarvoor dient alleen de deur verplaatst te worden zodat u via de keuken deze kamer betreedt.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 81,4 m (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Op rustige locatie gelegen in autoluw hof, vlakbij het Amsterdamse Bos;
- Luxe en strak afgewerkt appartement;
- Voortuin (24 m) op het zuiden en achtertuin (164 m!!!) op het noorden;
- Separate berging naast het appartement in het complex;
- CV ketel Intergas bouwjaar 2014;
- Appartement is geheel voorzien van dubbel glas;
- Erfpacht afgekocht tot 01-03-2035;
- VVE professioneel beheerd door Pro VVE beheer;
- Servicekosten ca. 100,- per maand;
- Oplevering in overleg.

De gemeente biedt de mogelijkheid voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht of het vastzetten van de canon na 2035. De hierna genoemde bedragen komen voort uit de rekentool van de gemeente en deze zijn slechts ter indicatie:
Uw jaarlijkse canon vastleggen voor straks: Uw canon vanaf 2035: 456 per jaar (+ inflatie vanaf 2017) (excl. notariskosten)

Alleen eeuwigdurend tijdvak afkopen? U koopt het eeuwigdurende tijdvak direct af. U betaalt geen erfpacht meer.
Kosten: 12.654 direct (excl. notariskosten)

Dit aanbod geldt voor een overstap in 2018 en 2019. Daarna gelden andere voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-11-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
81 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.