Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Sanderijnstraat 26 II 1055BT Amsterdam, Erasmusparkbuurt West

Bewaar object
Bouwjaar
1940
Woonoppervlakte
59 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Dit keurig onderhouden, sfeervolle, in de loop van de jaren gerenoveerde 3-kamer appartement met gezellige woon-/eetkeuken en balkon ligt op de 2e verdieping van een karakteristiek appartementencomplex. Op de bovenste etage bevindt zich daarnaast nog een royale, recent gerenoveerde ruimte. De Sanderijnstraat is een brede, rustige straat met plantsoen in het populaire stadsdeel Bos en Lommer op een steenworp afstand van het Erasmuspark. De erfpacht is afgekocht tot 1 juli 2053 en ook aan energiezuinigheid is gedacht: het appartement beschikt over eigen zonnepanelen.

INDELING
Entree via het gemeenschappelijke trapportaal. Ruime hal met plaats voor de jassen en toegang tot alle ruimtes. De woonkamer aan de voorzijde heeft veel lichtinval door de erker en een marmeren schouw en paneeldeuren zorgen voor extra sfeer. Voor bergruimte zorgt een vaste kast. Vanuit de woonkamer is de 1e slaapkamer aan de voorzijde bereikbaar, thans in gebruik als kinderkamer. Achter bevindt zich de royale woon-/eetkeuken (2015), uitgevoerd in een lichte, landelijke stijl met een houten blad en ingebouwd een 4 pits kookplaat, oven en vaatwasser. Een kastenwand biedt veel bergruimte en hier zit ook de wasmachine aansluiting en opstelling voor de CV-ketel. Openslaande deuren geven toegang tot het balkon over de volledige breedte. De 2e slaapkamer ligt eveneens aan de achterzijde. De moderne badkamer beschikt over een bad met douche, toilet en wastafel.
Op de bovenste verdieping heeft het appartement een fraaie extra ruimte welke geheel is gerenoveerd en waarvan het dak is geïsoleerd, thans in gebruik als studeer-/logeerruimte en berging.
Het appartement is grotendeels afgewerkt met een laminaatvloer.

OMGEVING
De woning is gelegen in een brede straat met typische eind jaren '30 woonblokken. De buurt kenmerkt zich door de gunstige, groene ligging, de ringweg A10 is nog geen 5 minuten rijden en diverse tram- en bushaltes liggen op loopafstand. De Bos en Lommerweg en het Bos en Lommerplein leveren een zeer gevarieerd aanbod van winkels. Er zijn veel leuke, hippe restaurants en cafés waaronder Het Lommertje of de Biergrill, Bagels & Beans, Buurman en Buurman, Terrasmus, het Wilde Westen of natuurlijk (Theater) podium Mozaïek waar wekelijks muziekvoorstellingen worden gehouden. Het Erasmuspark ligt om de hoek en aan het einde van de straat is de openbare basisschool Tijl Uilenspiegel gevestigd. Verder liggen de kinderboerderij en speeltuin Wachtliedplantsoen op loopafstand.

EIGENDOMSSITUATIE
Het appartement ligt op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam.
- De Algemene Bepalingen van de gemeente Amsterdam van 2000 zijn van toepassing.
- De canon is afgekocht t/m 30-06-2053.

VVE
- De VVE betreft Esmoreitstraat 21-41, Marieken van Nimwegenstraat 6-8 en de Sanderijnstraat 22-42.
- Administrateur is VvE Beheer Amsterdam.
- De servicekosten bedragen thans € 81,19 per maand
- De VVE wordt solide beheerd, met een zeer betrokken bestuur.
- Er is een Meerjaren Onderhoud Prognose (MOP) aanwezig.

BIJZONDERHEDEN:
- Woonoppervlak: 59,4 m².
- Externe bergruimte: 10,8 m².
- Gebouw gebonden buitenruimte: 5,6 m².
- Inhoud: 187,4 m³.
- Bouwjaar 1940.
- Voorzien van zonnepanelen (8,3 m²).
- Gehele woning voorzien van kunststof raamkozijnen met dubbel glas.
- Energielabel C.
- Parkeren middels vergunningsysteem en betaald parkeren, zie de gemeentelijke website voor wachttijden en kosten. Thans geldt er geen wachttijd.
- Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.

Aanvaarding: in overleg.


Alle verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuist verkregen (mondelinge) informatie, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan en wijzen de koper nadrukkelijk op zijn wettelijke onderzoeksplicht.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-05-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1940

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
59 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Erasmuspark

De Erasmusparkbuurt ligt tussen de Admiraal de Ruijterweg, Jan van Galenstraat, Mercatorstraat, Hoofdweg en Bos en Lommerweg. De buurt dankt zijn naam aan het Erasmuspark in het midden van de buurt en wordt ook wel omschreven als de ‘beste buurt van Bos en Lommer’. Alles wat de bewoners nodig hebben, is aanwezig: cultuur en horeca in onder andere Podium Mozaïek, een speeltuin op het Wachterliedplantsoen, onderwijs- en sociale voorzieningen in de Tijl Uilenspiegelstraat, en sport en recreatie in het Erasmuspark en het Joos Banckersplantsoen.