Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Sanderijnstraat 58 H 1055BW Amsterdam, Erasmusparkbuurt West

Vraagprijs € 445.000 

Bewaar object

Omschrijving

Prachtig gerenoveerd 2/3-kamer appartement met een woonoppervlak van 72 m2 gelegen in de leuke wijk Bos en Lommer. Het appartement is gelegen op de begane grond, heeft een tuin en verkeert in uitstekende staat.

Ligging en omgeving:

De woning is gelegen in een brede straat en heeft aan de voorzijde leuk vrij uitzicht. De Erasmuspark buurt is de laatste jaren echt ontdekt onder de zoekers vanwege de goede ligging en het vele groen. De buurt kenmerkt zich door een positieve ontwikkeling van diverse renovatie projecten en (her)ontwikkeling. De Bos en Lommerweg en het Bos en Lommerplein leveren een zeer gevarieerd aanbod van winkels. Er zijn diverse restaurants en café s waaronder Cafe Buongiorno, de hippe pizzeria Buurman & Buurman, of natuurlijk (Theater) podium Mozaïek waar wekelijks muziekvoorstellingen worden gehouden. Het Erasmuspark, met Café Terrasmus, en openbaar vervoer voorzieningen liggen op loopafstand. Parkeren voor de deur is in de regel geen probleem. Het populaire Westerpark is tevens dichtbij met diverse cafés. Voor creatieve en culturele activiteiten ben je hier ook op het goede adres. Er worden regelmatig theatervoorstellingen en exposities gehouden. De parken lenen zich ook goed om een rondje te joggen of picknicken.

Indeling:

Entree op begane grond, hier bevindt zich een ruime hal welke toegang biedt tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van de woning is een ruime
en lichte slaapkamer. Aan het einde van de hal bevindt zich de moderne badkamer, welke is voorzien van een inloop (regen-)douche en wastafel. Tevens bevindt zich in de hal een separaat toilet, een kast voor de wasmachine/droger en een bergkast.

Aan de achterzijde bevindt zich de ruime en lichte woonkamer met luxe open keuken. Deze ruimte wordt gekenmerkt door zijn lichte en brede achtergevel die toegang biedt aan de heerlijke achtertuin met berging. Een tweede slaapkamer is aan de achterzijde gemakkelijk te realiseren.

Door de gehele woning ligt een fraaie lamel parketvloer, is voorzien van alle luxe en zo te betrekken!

Bijzonderheden:

- In 2018 volledig gerenoveerd;
- Conform NEN 2580 72 m2 woonoppervlak;
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- Ruime berging;
- Een tweede slaapkamer is eenvoudig te realiseren aan de tuinzijde;
- Vaste project notaris, Lubbers en Dijk;
- Geschatte servicekosten per maand: € 80,-;
- Erfpacht (gemeente Amsterdam) canon € 761,31 per jaar;
- Huidige tijdvak loopt tot 31-07-2064, Alg. Bep. 2000 zijn van toepassing;
- Voorbehoud wijziging splitsing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-05-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
72 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Erasmuspark

De Erasmusparkbuurt ligt tussen de Admiraal de Ruijterweg, Jan van Galenstraat, Mercatorstraat, Hoofdweg en Bos en Lommerweg. De buurt dankt zijn naam aan het Erasmuspark in het midden van de buurt en wordt ook wel omschreven als de ‘beste buurt van Bos en Lommer’. Alles wat de bewoners nodig hebben, is aanwezig: cultuur en horeca in onder andere Podium Mozaïek, een speeltuin op het Wachterliedplantsoen, onderwijs- en sociale voorzieningen in de Tijl Uilenspiegelstraat, en sport en recreatie in het Erasmuspark en het Joos Banckersplantsoen.

Kaart Sanderijnstraat 58 H 1055BW Amsterdam, Erasmusparkbuurt West

naar Sanderijnstraat 58 H 1055BW Amsterdam, Erasmusparkbuurt West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand