Saxen-Weimarlaan 41 B 1075BZ Amsterdam, Willemspark

Vraagprijs € 699.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1920
Woonoppervlakte
105 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Licht en luxe appartement van 105 m² met lift om de hoek van het Vondelpark in Weimar Staete!

Goed ingedeeld en perfect onderhouden woning op de eerste etage, welke toegankelijk is per lift. Dit appartement is echt een plaatje, een mooie combinatie van fraaie details en hedendaagse luxe.

De Saxen Weimarlaan is één van de meest gewilde lanen in de chique wijk Oud-Zuid, een zijstraat van de Koninginneweg, op een steenworp afstand van het Vondelpark en op loopafstand van de P.C. Hooftstraat en het concertgebouw.

De gemeenschappelijke entree aan de straatzijde geeft u al meteen een goede indruk van dit luxe gebouw welke in 2007 geheel is gerenoveerd inclusief de fundering en het dak.

De centrale hal is uitgerust met een bellentableau v.v. videofoon installatie. U kunt gebruik maken van de trap en/of lift. Gaat u naar het souterrain dan bereikt u de royale berging. Deze is bestemd voor algemeen gebruik en is uitgerust met afzonderlijke opbergkasten.

Middels de lift bereikt u de eerste etage, waar zich alleen dit appartement bevindt. De woning heeft een prachtige living met grote glaspartij aan de voor- en achterzijde. Aan de achterzijde kunt u de deuren open doen om het buitenleven binnen te halen (frans balkon).

Midden in de living is de luxe keuken (u-vorm) gesitueerd, welke is uitgevoerd in Wengé en voorzien van alle hedendaagse inbouwapparatuur zoals een quooker, oven/magnetron, gascomfort, royale wasemkap, vaatwasser, vriezer en koelkast.

Er zijn twee zeer royale slaapkamers aanwezig, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De badkamer heeft een heerlijk ligbad, inloopdouche en wastafel. Het toilet is separaat en uiteraard in dezelfde stijl uitgevoerd.

Door het gehele appartement ligt een hoogwaardige eiken houten vloer en de wanden zijn strak afgewerkt.

De Saxen-Weimarlaan behoort tot een van de mooiste lanen van de Koningsbuurt. Een chique buurt met fraaie woonhuizen, herenhuizen en stadsvilla's aan de voet van het Vondelpark. Tevens bevindt zich om de hoek de Amstelveenseweg met z'n leuke winkels en restaurants.

Tevens is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Zowel het Haarlemmermeerstation (bus en tram), als de belangrijke uitvalswegen (o.a. Ringweg A-10) en luchthaven Schiphol bevinden zich op geringe afstand.

Bijzonderheden:
* bouwjaar 1920
* Woonoppervlakte ca. 105 m²
* Zal worden geleverd op eigen grond
* Servicekosten € 210,- per maand
* VvE bestaande uit 4 leden
* Lift aanwezig
* Centraal stofzuigersysteem
* Dubbel glas en houten kozijnen
* Projectnotaris: Notariskantoor Bellaar
* Aanvaarding in overleg

SEE ENGLISH TRANSLATION BELOW

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bright and luxurious 105 m² apartment with an elevator, just around the corner from Vondelpark in Weimar Staete!
Perfectly laid out and immaculately maintained apartment no the first floor, accessible by elevator. This apartment is picture perfect, an exceptional combination of gorgeous detailing and contemporary luxury.
Saxen Weimarlaan is one of the most sought after streets in the upscale Oud-Zuid district, a side street of Koninginneweg, a stone's throw from Vondelpark and within walking distance of P.C. Hooftstraat and the Concert Hall.
The common street-side entrance immediately reflects the luxurious nature of this building, which was fully refurbished, including renovation of its foundation and roof, in 2007.

The central lobby has a doorbell plateau with video phone system. You can use either the stairs or the elevator. The basement provides access to the generous storage unit. This is for common use and features private storage cabinets.
The elevator will take you to the first floor, which accommodates only the apartment in question. The apartment has a gorgeous living room with a large window facade in the front and back. Open the doors in the rear to bring the outdoors in (French balcony)
The luxurious (u-shaped) kitchen takes a central position in the living room, and is made of Wengé wood and equipped with all modern appliances, including a quooker, oven/microwave, gas cooker, large extraction hood, dishwasher, freezer and refrigerator.
There are two extremely spacious bedrooms, one in the front and one to the rear. The bathroom is equipped with a bath, walk-in shower and vanity. There is a separate toilet which has been decorated in the same style.
Top quality oak flooring throughout the apartment, and the walls have been plastered with a smooth finish.
Saxen-Weimarlaan is one of the most beautiful streets in the Koningsbuurt neighbourhood. An elegant area with gorgeous homes, town houses and urban villas, bordering on. Amstelveenseweg is around the corner and offers a wide range of shops and restaurants.
The apartment is easily accessible by public transportation and car. Haarlemmermeer Station (bus and tram), main access roads (incl. A-10 ring road) and Schiphol airport are nearby.
Features:
* built in 1920
* 105 m² living area
* Freehold property
* Monthly service charges € 165.
* VvE association of owners consists of 4 members
* Elevator aanwezig
* Central vacuum system
* Double glazing and wooden window and door frames
* Project Notary: Notariskantoor Bellaar
* Transfer upon mutual consent
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-11-2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
105 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Willemspark

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.