Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Schinkeldijkje 18 C 1432CE Aalsmeer, Oosteinde

Huurprijs € 130 per m2/jaar

Bewaar object

Omschrijving

Het object is gelegen aan de rand van het Amsterdamse Bos, op de grens van Amstelveen en Aalsmeer. De kantoorverdieping is direct te gebruiken en past uitstekend bij bedrijven in de IT of creatieve sector. De ruimte is ondermeer voorzien van een zelfstandige entree, systeemplafond met verlichtingsarmaturen, airco units, projecttapijt, diverse glazen wanden, een zelfstandige pantry en gescheiden toiletten voor dames en heren. Daarnaast beschikt de ruimte over een fraai dakterras.

BEREIKBAARHEID
Via de N231, afslag Aalsmeer en de Beneluxbaan/Van der Hooplaan, is het object uitstekend bereikbaar met eigen vervoer richting de A9. Luchthaven Schiphol is binnen 15 minuten te bereiken. Op ca. 100 meter loopafstand is zowel buslijn 171 naar Amsterdam Bijlmer ArenA, als buslijn 199 gelegen, welke in directe verbinding staan met Schiphol. De halte van de sneltram 51 bevindt zich eveneens op loopafstand.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
Er is in totaal circa 180 m beschikbaar, gelegen op de tweede verdieping.

PARKEREN
Op het voorgelegen parkeerterrein zijn 3 parkeerplaatsen te huur. De huurprijs bedraagt 750,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW. Op loopafstand is parkeerplaats Bosrandweg gelegen alwaar gratis geparkeerd kan worden.

SERVICEKOSTEN
80,- per maand, te vermeerderen met BTW, onder meer ten behoeve van onderhoud van de aanwezige installaties, glasbewassing en onderhoud buitenterrein.

HUURTERMIJN
In nader overleg.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gebruik gemaakt worden van een huurovereenkomst op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks conform de reeks consumentenprijsindexcijfer op basis van alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 12 maanden na ingangsdatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel c.q. in onderhandeling te treden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-01-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's