Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Selde Rust 25 - 14 1181MJ Amstelveen, Elsrijk-Oost

Bewaar object

Omschrijving

Ruim en licht drie kamer appartement op de eerste verdieping in een goed onderhouden complex nabij het Stadshart van Amstelveen. De woning heeft een oppervlakte van 88 m2, twee slaapkamers, een royaal zonneterras op het zuiden en beschikt over een berging in de onderbouw.

De woning is voorzien van een lichte pvc vloer, dubbele beglazing en houten kozijnen.

Dit appartement ligt aan een rustige straat in een groene woonomgeving en op loopafstand van de winkels aan de Rembrandtweg en op fietsafstand van het Stadshart Amstelveen.

In de buurt zijn diverse basis scholen aanwezig en op korte fietsafstand van het huis zijn actieve hockeyclubs, een tennisvereniging en een manege gelegen.

Het Amsterdamse Bos, evenals diverse uitvalswegen (A9 en A10) zijn goed en snel te bereiken.

Openbaar vervoer (o.a. diverse buslijnen, interliners en tram 5 en 51) biedt goede verbindingen richting Amsterdam, Schiphol en omstreken.

Parkeren in deze buurt is kosteloos. Voor de deur van het complex is voldoende parkeergelegenheid.

Het appartementencomplex bestaat uit 52 woningen met ruim bemeten terrassen op het westen en zuiden, waarvan tien op de begane grond. In het zuiden en westen wordt het appartementencomplex omringd door groen en sierwater.
Het complex is ontworpen door de architecten Alberts en van Huut, ook bekend van het ING hoofdkantoor in Amsterdam, genaamd het Zandkasteel en het voormalige KPMG kantoor in Amstelveen, genaamd De Bovenlanden.

INDELING:
Begane grond: gezamenlijke entree, bellentableau en brievenbussen, toegang tot de bergingen, trappenhuis, lift.
Eerste verdieping: entree appartement, L-vormige hal, meterkast, C.V. ruimte, garderobe-nis, badkamer, separaat toilet, twee slaapkamers,woonkamer met open keuken en een royaal zonneterras.
Separate berging in de onderbouw van het complex.

Slaapkamers:
Het appartement beschikt over een slaapkamer aan de galerijzijde en een slaapkamer aan de achterzijde van het appartement. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het zonneterras. De slaapkamers hebben respectievelijk een oppervlakte van 11m2 en 20m2.

Woonkamer en open keuken:
De L-vormige opgestelde keuken (9m2) ligt aan de galerij zijde van het appartement en beschikt over inbouw-apparatuur en staat in open verbinding met de woonkamer. De woonkamer (26m2) grenst aan het zonnige terras en kent een grote raampartij. Hierdoor is de woning aangenaam licht en doet ruimtelijk aan.

Badkamer & Toiletruimte:
De badkamer is uitgerust met een douche gelegenheid, een ligbad en een wastafel. De aansluiting voor de wasmachine en de droger bevindt zich eveneens in de badkamer. Het toilet is separaat.

Buitenruimte:
Het terras kent een oppervlakte van maar liefst circa 26 m2 en ligt op het zonnige zuiden. Het terras is voorzien van buitenverlichting, elektra en een waterkraan.

Energielabel:
Het appartement beschikt over een energielabel C.

VvE Beheer en Service kosten:
De VvE wordt professioneel beheerd door Yepro VvE diensten. Relevante stukken zijn bij ons op kantoor aanwezig.
De maandelijkse servicekosten voor het appartement bedragen 187,45

Bijzonderheden:
In de koopakte wordt een asbestclausule en een ouderdomsclausule opgenomen, evenals een clausule waarin staat dat de verkoper niet zelf in het verkochte heeft gewoond (niet-zelfbewonersclausule).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Kenmerken
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-03-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
88 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Selde Rust 25 - 14 1181MJ Amstelveen, Elsrijk-Oost

naar Selde Rust 25 - 14 1181MJ Amstelveen, Elsrijk-Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand