Singel 68 K 1015AC Amsterdam, Langestraat e.o.

Huurprijs € 2.750 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
1760
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

***English version below***

• 10 gloednieuwe luxe huurappartementen in een monumentaal grachtenpand uit 1760;
• De oppervlakte van de appartementen varieert van 47m2 tot 82m2;
• Elk appartement heeft onder andere: een luxe badkamer, een volledig ingerichte open keuken, een ruime woonkamer en een apart toilet;
• Mooie ruime monumentale trap en gang met originele ornamenten door het hele gebouw;
• Perfecte locatie in het stadscentrum, aan de grachten, op loopafstand van het centraal station.

Kenmerken appartement
- 75m2
- 2 slaapkamers
- 2 badkamers
- Luxe gashaard
- Zonnige tuin van 45m2
- Huurprijs inclusief internet en servicekosten;
- Huurprijs exclusief gas, water, elektra;
- Gestoffeerd;
- Waarborgsom van 2 maanden huur;
- Monumentale ornamenten;
- Hoge plafonds;
- Hoogwaardige renovatie;
- Oplevering per direct.

Singel 68
In dit prachtige en monumentale grachtenpand uit 1760, Singel 68 in Amsterdam, is de realisatie van 10 luxe appartementen recent voltooid. Tijdens de renovatie van het klassieke en monumentale pand zijn kosten nog moeite gespaard de karakteristieke aspecten te behouden, terwijl tegelijkertijd wooncomfort is gerealiseerd dat ruim voldoet aan de huidige normen. Alle appartementen zijn licht, optimaal geïsoleerd en voorzien van minimaal: een open keuken met apparatuur, ruime woonkamer, luxe badkamer, apart toilet en karakteristieke kenmerken.

Locatie
De locatie aan de Singel is werkelijk prachtig, in het midden van het UNESCO-werelderfgoed, tegenover 'De Koepelkerk' en op een steenworp afstand van het Centraal Station, vanwaar verbindingen naar andere wijken en omliggende steden met de trein, bus, tram en metro; inclusief de nieuw geopende Noord / Zuidlijn. Met de fiets is het grootste deel van de stad binnen maximaal 15 minuten bereikbaar. In de omgeving vindt u een breed scala aan (top) restaurants, cafés, winkels en culturele bezienswaardigheden om van te genieten in uw vrije tijd.

-------------------

• 10 brand new luxury rental apartments in a listed canal house from 1760;
• The surface area of the apartments ranges from 47m2 to 82m2;
• Each apartment has, among other things: a luxurious bathroom, a fully equipped open kitchen, a spacious living room and a separate toilet;
• Beautiful spacious monumental staircase and corridor with original ornaments throughout the building;
• Perfect location in the city centre, on the canals, within walking distance from the central station.

Features apartment
- 75m2;
- 2 bedrooms;
- 2 bathrooms;
- Gas fireplace;
- Sunny garden of 45m2;
- Rent includes internet and service costs;
- Rent excluding gas, water, electricity;
- Upholstered;
- Deposit of 2 months’ rent;
- Monumental ornaments;
- High ceilings;
- High-quality renovation;
- Delivery immediately.

Singel 68
In this beautiful and monumental canal house from 1760, at Singel 68 in Amsterdam, the realization of 10 luxurious apartments just finished. During the architectural renovation no costs have been spared to preserve the classic and monumental character of the building, while at the same time realizing living comfort which meet the current standards. All apartments are bright, optimally insulated and equipped with at least: an open kitchen with appliances, spacious living room, luxurious bathroom, separate toilet and characteristic features.

Location
The location on the Singel is truly unique, in the middle of UNESCO World Heritage site, opposite of ‘De Koepelkerk’ and a stone’s throw from the Central Station, from where connections are to all other districts and surrounding cities by train, bus, tram and metro including the newly opened North / South line. With the use of bicycles, the largest part of the city can be reached within a maximum of 15 minutes. In the vicinity you can find a wide variety of (top) restaurants, cafes, shops and cultural attractions to enjoy your spare time.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-06-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1760

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-West

Grachtengordel West behoort staat – net als de rest van de grachtengordel – sinds 1 augustus 2010 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Er bevinden zich, naast woonhuizen en kantoren, bezienswaardigheden en musea als het Anne Frankhuis, het Grachtenhuis, het Bijbels Museum en Huis Marseille. Ook de zogenoemde negen straatjes vind je hier: een populair winkel- en horecagebied.
De grachtengordel; een systeem van brede kavels
De wijk in stadsdeel Centrum ligt langs de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht en wordt aan de noordzijde begrensd door de Brouwersgracht en aan de zuidkant door de Leidsestraat. Vanaf de Brouwersgracht in het noordwesten van de binnenstad gaan de vier brede grachten evenwijdig aan elkaar naar beneden om na een bocht naar rechts tegen de Amstel aan te eindigen. De gordel, met haar straten, kades, bruggen en huizen, kenmerkt zich door een systeem van vrijwel identieke, brede kavels met binnentuinen. Aan dit deel van Amsterdam kun je de welvaart van de Gouden Eeuw goed zien, al stammen de meeste grachtenpanden uit de 18e eeuw. Dankzij verbouwingen door de jaren heen, is er – naast de originele bouw – een verscheidenheid aan gevels en architectuur te bewonderen. Het is dan ook een grote trekpleister voor toeristen van over de hele wereld.
De grachtengordel op de Canon van Amsterdam
De gordel heeft een rijke geschiedenis. Tot eind 16e eeuw bestond Amsterdam uit het deel binnen het Singel en de Kloveniersburgwal. Na de Alteratie, in 1578, veranderde dit en groeide de stad explosief. In 1613 werd vanaf de Brouwersgracht begonnen met het uitgraven van Grachtengordel West: het begin van de Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. De grachtengordel is - volkomen terecht natuurlijk – deel van de Canon van Amsterdam, een lijst van vijftig belangrijke gebeurtenissen en ontwikkelingen in de geschiedenis van de stad.