Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Spieringweg 1099 A 2136LP Zwaanshoek, Zwaanshoek

Omschrijving

In het dorp Zwaanshoek worden twee royale bouwkavels gerealiseerd op de plek waar nu nog een bungalow met verdere aanhorigheden staat. De aanwezige opstallen dienen door kopers te worden verwijderd.

De twee kavels, elk voor de bouw van een vrijstaande woning, worden respectievelijk 922m˛ (kavel A) en 884m˛ (kavel B) en zijn ca. 42 meter diep en ca. 21 meter breed. Dat biedt een mooi bouwvlak van 9 meter breed en 15 meter diep! De goothoogte van de nieuwbouw mag maximaal 4 meter zijn en de nokhoogte 9 meter waarbij er een “zuiver” zadeldak moet komen zonder afgeknotte uiteinden.

De locatie kenmerkt zich door een ligging tussen het dorp Bennebroek en Hoofddorp. Diverse voorzieningen zijn snel een makkelijk bereikbaar. In de toekomst zal achter de kavels een woonwijk worden gerealiseerd die van positieve invloed zal zijn op de voorzieningen in Zwaanshoek. De kavels ligging zeer gunstig ten opzichte van de ontsluitingswegen richting de rijkswegen A4/A44 en A9.

Algemene informatie
- Koper kiest zelf de architect en de aannemer die uw huis mogen realiseren
- Bijgebouwen zijn toegestaan met een gezamenlijke oppervlakte tot 60 m˛
- Voor een aan-huis-verbonden-beroep is een gebruik toegestaan tot 40% van de gezamenlijke oppervlakte met een maximum van 50m˛
- Sloopkosten zijn voor koper en begroot op circa € 21.600,- (inclusief BTW) per kavel
- Verkennend bodemonderzoek is uitgevoerd; rapportage volgt
- U kiest zelf de architect en de aannemer die uw huis mogen realiseren
- Projectnotaris: Albers en Van Tienen Notarissen Amsterdam
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-07-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder