Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Spuistraat 111 - 123 1012SV Amsterdam, Spuistraat Noord

Huurprijs vanaf € 180 per maand

Omschrijving

Het monumentale pand uit 1888 staat recht tegenover de Dam en is een voormalig bankgebouw, waar de grandeur nog volop te zien is. Met een royale begane grond, vier verdiepingen en een enorme kelder; dit is een pand waar de geschiedenis van af druipt. Van de historische vergaderkamers, die in volle ere zijn hersteld, tot aan de entree. Er is genoeg ruimte voor bedrijven in elke vorm en grootte die zich graag willen vestigen zonder gedoe, met alle comfort en flexibiliteit van dien.

Het pand beschikt over meer dan 4.500m2 aan flexwerkplekken en openbare ruimtes als lounges en een evenement gedeelte. Voor de verhuur is 3.351 m2 VVO beschikbaar (in units vanaf 25 m2), exclusief BTW.

Voorzieningen:
- Volledig gestylde kantoorruimtes
- Goede koffie, bronwater en lekkere snacks
- Lounge area's
- Vergaderruimtes
- Evenementruimte
- 24-uur per dag toegang
- IT support
- Telefoon-cabines voor privé calls
- Toegang tot evenementen en netwerk borrels
- Exclusieve member deals
- Print kosten inclusief
- Airconditioning en Centrale Verwarming (verwarming en koeling)
- Lift
- Toiletten
- Dagelijkse schoonmaak
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-12-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1888

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
3.351 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Burgwallen-Nieuwe Zijde

Het postcodegebied 1012 omvat het alleroudste deel van Amsterdam. Het ligt tussen de Singel in het westen, Geldersekade en Kloveniersburgwal in het oosten, de Prins Hendrikkade in het noorden en de Amstel in het zuiden. Het is een levendig gebied. De Wallen zijn internationaal bekend en populair bij toeristen. Met het project 1012 gaat de gemeente Amsterdam actief criminaliteit en verloedering tegen in dit hart van de stad. Samen met bewoners, ondernemers en investeerders versterkt de gemeente het unieke karakter van dit gebied én zijn economische waarde.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder