Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

State Amsterdam Iron Suite #275 0 ong 1096AK Amsterdam, Weespertrekvaart

Bewaar object

Omschrijving

SEMI-PENTHOUSE ‘THE IRON SUITE’

BIJ het SEMI-PENTHOUSE ‘THE IRON SUITE” heeft u letterlijk de STAD en de AMSTEL aan uw voeten. Vanuit de living kijkt u door de grote glaspartijen over het adembenemende, bijna panoramische uitzicht (van zuid, west tot oost). Deze transparantie is kenmerkend voor heel het appartement. Het appartement beschikt over een leefruimte van 190 m2.
Via de ruime hal kunt u direct naar het woongedeelte waar u bij binnenkomst veel licht en ruimte ervaart. De keuken (28 m²) biedt ruimte voor zowel een riante keukenopstelling als een gezellige eettafel met eveneens uitzicht op de Amstel. Het terras van maar liefst 20m², gelegen op het westen, is direct vanuit de woonkamer toegankelijk en biedt een fraai uitzicht over diezelfde Amstel. Optioneel is het ook mogelijk om vanuit de keuken direct het terras op te gaan. Het eerste woonkamergedeelte van 45m² groot vormt het hart van de woonvleugel die toegang verleent tot zowel de keuken, de “neus” als het terras. In de “neus” van het appartement, waar je nog eens 27 m² aan extra woonruimte hebt met grote verdiepingshoge raampartijen, zit je eerste rangs met uitzicht over Amsterdam met een steeds veranderende skyline.

De vleugel waar de slaapkamers zijn gepositioneerd zijn eveneens via de hal bereikbaar. De masterbedroom heeft de beschikking over een eigen badkamer met ruimte voor een douche, bad, toilet en dubbele wastafel. In de hal die de twee overige slaapkamers ontsluit bevindt zich een derde separaat toilet en de toegang tot het kleine terras. Dit terras heeft de ochtendzon en biedt uitzicht over de Watergraafsmeer en in de verte zelfs het Markermeer. De twee slaapkamers van respectievelijk 14m² en 11 m² maken beide gebruik van de tweede badkamer met hier een opstelling voor een douche of bad en ruimte voor een dubbele wastafel.
Naast uw inpandige berging is er in het souterrain ook nog een berging van circa 5 m² beschikbaar. Daarnaast is er een gezamenlijke fietsenstalling waarin voor u 5 eigen plekken beschikbaar zijn.
In de stallingsgarage is er 1 parkeerplaats voor u gereserveerd welke u bij het appartement kunt kopen.

KWALITEIT EN DUURZAAMHEID STAAN VOOROP
Project STATE is uiterst duurzaam en energiezuinig. Met een EPC van 0,15 is STATE 100% klimaatneutraal.
Naast het voordeel van lagere energiekosten, zorgt een energiezuinig appartement ook voor een hogere leencapaciteit en een lagere rente.
Laat u goed informeren over de kortingen, vormen hypotheek en andere financiële oplossingen. Daar valt zeker winst voor u te behalen. Wij informeren u hier graag verder over.

Wij informeren u graag meer over de Iron Suite. Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-07-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2016

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
190 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Omval/Overamstel

De Omval/Overamstel ligt aan de zuidoostzijde van Amsterdam binnen de A10, onder de Amstel en rondom het Amstelstation. Officieel behoort De Omval/Overamstel tot stadsdeel Amsterdam Oost.
Rembrandttoren begin ontwikkeling
Tot eind vorige eeuw werd dit gebied van Amsterdam voornamelijk gebruikt door bedrijven. Zo stond er onder andere een conservenfabriek, een stofzuigerfabriek, een schoensmeerfabriek en was er een kuiperij en fusthandel. Tot 1964 stond in dit deel van Amsterdam ook cacaofabriek Blooker, waarnaar Café Blooker – dat in het voormalige portiershuisje van de fabriek is gevestigd - is genoemd. Eind vorige eeuw keurde de gemeenteraad plannen goed om op dit voormalige industriegebied drie grote kantoortorens te bouwen; de Rembrandttoren, de Mondriaantoren en de Breitnertoren. Tot op de dag van vandaag is de Rembrandttoren het hoogste gebouw van de stad.
Omval/Overamstel: van bedrijventerrein naar woonwijk
Langs de oever van de Amstel is sinds enkele jaren ook stadswijk Amstelkwartier verrezen; een woonwijk tussen de Spaklerweg en Duivendrechtsevaart met luxe appartementen, een park en herbestemming van de voormalige karakteristieke Zuidergasfabriek, waardoor het verleden voelbaar blijft. De komende jaren zullen in deze nieuwe woonbuurt duizenden nieuwe huur- en koopwoningen, maar ook scholen, horeca, een hotel en een haven komen. Kortom, Amstelkwartier wordt een volledig nieuw ontwikkeld gebied in Omval/Overamstel.

Kaart State Amsterdam Iron Suite #275 0 ong 1096AK Amsterdam, Weespertrekvaart

naar State Amsterdam Iron Suite #275 0 ong 1096AK Amsterdam, Weespertrekvaart
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand