Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Stolwijkstraat 7 hs 1059XR Amsterdam, Aalsmeerwegbuurt West

Vraagprijs € 1.000.000 

Bouwjaar
1929
Woonoppervlakte
133 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

PUUR* WONEN!
FANTASTISCH LICHT DUBBEL BENEDENHUIS VAN CIRCA 133 M2 MET TUIN EN BALKON IN DE ZEER GEWILDE HOOFDDORPPLEINBUURT GELEGEN OP EIGEN GROND

In deze rustige straat midden in de Hoofddorppeinbuurt met alle voorzieningen om de hoek is dit heerlijke dubbele benedenhuis te vinden. In de rustig gelegen tuin kunt u heerlijk borrelen, een goed boek lezen of heerlijk met vrienden genieten van de warme zomeravonden. De tuin vergoot de leefruimte in de zomer. Kortom een heerlijk familie huis en zo te betrekken in één kindervriendelijk buurt!

Indeling:

Begane grond:
Via de eigen entree op de begane grond komt u binnen in dit fijne appartement. Vanuit de hal met tussendeur bereikt u de heerlijke ruime en lichte woonkamer. Tevens geeft de hal toegang tot de aparte wc. De woonkamer is verlengd met een aanbouw met glazen dak wat zowel in de zomer als winter een heerlijke lichte ruimte is. Deze loopt gemakkelijk over in de tuin waardoor de tuin de leefruimte vergroot. Via de openslaande deuren heeft u toegang tot de heerlijke rustige tuin gelegen op het oosten. Voorzien van een klein vijvertje en stenen schuur waar zich tevens de wasmachine aansluiting bevindt. De open keuken is voorzien van alle gemakken en heeft een heerlijke hoge tafel waar je gezellig aan kan eten of borrelen.

Eerste verdieping:
Via de interne stalen trap met aan de zijkant voorzien van glas bereikt u de slaapverdieping. De verdieping beschikt over maar liefst drie slaapkamer. Twee slaapkamers gelegen aan de achterkant met beide toegang tot het balkon gelegen op het Oosten. De zeer ruime derde slaapkamer bevindt zich aan de voorkant. De badkamer voorzien van inloop douche, wc en wastafel bevindt zich tussen de slaapkamers in. Via de overloop bereikt u alle vertrekken.

Omgeving:
De Hoofddorppleinbuurt is een gezellige, fijne buurt met een grote verscheidenheid aan winkels (o.a. Hema, Deen, Etos, Dirk, lokale bakker, slager, groenteman etc.), cafeetjes en restaurants (Drovers Dog, Foodbar 63 graden, Tastoe, Helder, Van Mechelen, Gent aan de Schinkel, Lokaal van de Stad etc.). Het Vondelpark en Rembrandtpark liggen om de hoek, maar ook het Amsterdamse Bos en De Nieuwe Meer zijn op korte afstand. Sportparken - tennis, squash, voetbal, atletiek en fitness – je vindt het allemaal in de buurt. Uitstekend gelegen ten opzichte van de ring A-10, deze is met de auto binnen enkele minuten te bereiken. Tevens goed bereikbaar met openbaar vervoer, station Amsterdam Zuid WTC is op ca. 15 minuten fietsafstand van het appartement. Diverse tram- en bushalten zijn op loopafstand, richting o.a. het centrum en station Amsterdam Zuid WTC. Een parkeervergunning is direct aan te vragen. Voor de meest recente informatie inzake parkeervergunningen verwijzen wij naar de site van de Gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
* Gelegen op eigen grond
* Zo te betrekken
* Bij de gemeente staan de begane grond of eerste en tweede verdieping nog als separate woningen te boek.
Verkoper kan deze samenvoegen of u laat deze situatie; met als voordeel twee parkeer vergunningen te kunnen verkrijgen
* Slimme meter
* Ruime tuin
* Balkon
* Licht appartement
* Oplevering in overleg

Een uitgebreide brochure is beschikbaar op de website van de verkopend makelaar

** ENGLISH **

PUUR* WONEN!
FANTASTIC BRIGHT DOUBLE GROUNDLOOR APARTMENT OF CIRCA 133M2 WITH GARDEN AND BALCONY IN THE VERY POPULAR HOOFDDORPPLEINBUURT LOCATED ON FREEHOLD LAND

In this quiet street in the middle of the Hoofddorppeinbuurt with all facilities around the corner is this wonderful double ground floor apartment. In the quietly located garden you can enjoy a drink, read a good book or enjoy the warm summer evenings with friends. The garden increases the living space in the summer. In short, a wonderful family house and so involved in one child-friendly neighbourhood!

Layout:

Ground floor:
You enter this lovely apartment via the private entrance on the ground floor. From the hall with connecting door you reach the wonderfully spacious and bright living room. The hall also gives access to the separate toilet. The living room has been extended with an extension with a glass roof, which is a wonderful space in both summer and winter. This area easily flows into the garden, so that the garden increases the living space. Through the patio doors you have access to the wonderfully peaceful garden facing east. Equipped with a small pond and stone shed where the washing machine connection is located. The open kitchen is equipped with all conveniences and has a lovely high table where you can eat or have a drink.

First floor:
You reach the bedroom floor via the internal steel staircase with glass windows on the side. The floor has no less than three bedrooms. Two bedrooms located at the rear with both access to the balcony located on the East. The very spacious third bedroom is located at the front. The bathroom with walk-in shower, toilet and sink is located between the bedrooms. You can reach all rooms via the landing.

Surroundings:
The Hoofddorppleinbuurt is a cozy, pleasant neighborhood with a large variety of shops (including Hema, Deen, Etos, Dirk, local baker, butcher, greengrocer etc.), cafes and restaurants (Drovers Dog, Foodbar 63 degrees, Tastoe, Helder, Van Mechelen, Ghent on the Schinkel, Local of the City etc.). The Vondelpark and Rembrandtpark are around the corner, but also the Amsterdamse Bos and De Nieuwe Meer are a short distance away. Sports parks - tennis, squash, soccer, athletics and fitness - you'll find it all nearby. Excellent location in relation to the A-10 ring road, which can be reached by car within a few minutes. Also easily accessible by public transport, Amsterdam Zuid WTC station is approximately 15 minutes by bike from the apartment. Various tram and bus stops are within walking distance, towards the city centre and Amsterdam Zuid WTC station, among other things. A parking permit can be requested immediately. For the most up-to-date information on parking permits we refer to the website of the Municipality of Amsterdam.

Particularities:
* Located on freehold land
* Good foundation
* At the municipality, the ground floor or first and second floor are still registered as separate houses.
The seller can merge these or you leave the current situation; with the advantage of being able to obtain two parking permits
* Smart meter
* Spacious garden
* Balcony
* Light apartment
* Delivery in consultation

An extensive brochure is available on the website of the selling broker
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-09-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
133 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder