Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Ternatestraat 28 1095VL Amsterdam, Noordoostkwadrant Indische buurt

Bewaar object

Omschrijving

Licht, ruim en rustig gelegen 2-kamer appartement van 59 m op de derde (en tevens hoogste!) etage met balkon aan de achterzijde op het westen. Het appartement is gelegen in de populaire Indische buurt en beschikt over een ruime berging op de begane grond. Het appartement is keurig afgewerkt en voorzien van een moderne laminaatvloer, strakke witte wanden, een moderne keuken en moderne badkamer. Tevens beschikt het complex over een schitterende, rustige binnentuin waarop vanaf het balkon uitgekeken wordt.

Het appartement ligt binnen de ring in de gezellige Indische buurt. Het Flevopark ligt om de hoek evenals Hotspots zoals het Badhuis, Javaplein, de gezellige Dappermarkt en Studio K.
Ook ligt het appartement erg gunstig ten opzichte van openbaar vervoersmogelijkheden. Het Muiderpoortstation ligt op loopafstand en om de hoek zijn tram - en bushaltes te vinden richting het centrum van de stad. Daarnaast ben je zo op de snelweg; de afrit S114 (Zeeburg) ligt op twee minuten rijden. Ook parkeren (betaald/ vergunning) is voor de deur mogelijk.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree en trappenhuis, derde verdieping: entree van de woning, hal met meterkast, praktische bergkast en kast met opstelling voor de CV. Vanuit de hal is er toegang tot de moderne badkamer met toilet, douchecabine, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. Verder is er vanuit de hal toegang tot de slaapkamer van circa 13 m met een Frans balkon en toegang tot de ruime en lichte woonkamer van 26 m met fraaie laminaatvloer. Vanuit de woonkamer is er een doorloop naar de keuken aan de achterzijde voorzien van alle luxe en met toegang tot het balkon.

Begane grond: eigen berging (7 m) en toegang tot de fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 59,4 m (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Bouwjaar 1982;
- Balkon op het westen;
- Erfpachtcanon afgekocht tot 01-12-2032 (zie berekening eeuwigdurend afkopen hieronder);
- Servicekosten: 90,69 per maand;
- VvE professioneel beheerd door Eigen Haard;
- Verwarming en warm water middels C.V.-ketel Vaillant bouwjaar 2009;
- Oplevering in overleg, kan spoedig.

De gemeente biedt de mogelijkheid voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht. De hierna genoemde bedragen voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht komen voort uit de rekentool van de gemeente en deze zijn slechts ter indicatie:
Afkopen: 10.777,- direct (excl. notariskosten);
Vastleggen jaarlijkse canon: Uw canon vanaf 2032: 361,- per jaar (+ inflatie vanaf 2017) (excl. notariskosten).
Dit aanbod geldt voor een overstap in 2018 en 2019. Daarna gelden andere voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-04-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
59 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Indische Buurt Oost

De Indische Buurt Oost is een wijk in Amsterdam -Oost. De wijk wordt begrensd door het Nieuwe Diep, de Zeeburgerdijk, de Molukkenstraat en de Valentijnkade. De straatnamen van de grotendeels uit de vroege 20e eeuw daterende wijk zijn vernoemd naar eilanden en andere plekken in het vroegere Nederlands-Indi. De eerste straatnamen werden vernoemd in 1900. Een oudere naam voor de Indische Buurt is Archipelwijk. Die naam werd de eerste decennia van de twintigste eeuw regelmatig gebruikt.
Indische Buurt Oost: Sumatraplantsoenbuurt dichtstbevolkt
De Indische Buurt Oost is onder te verdelen in twee buurten: die rondom het Sumatraplantsoen en het Makassarplein. Het zijn allebei voornamelijk woonbuurten en grenzen aan het Flevopark, door sommigen het mooiste park van de stad gedoopt. De Sumatraplantsoenbuurt is het dichtstbevolkt van alle buurten in stadsdeel Oost. Over de buurt verspreid vind je daarnaast enkele maatschappelijke en vrijetijdsvoorzieningen. Het stadsdeel heeft het Sumatraplantsoen opgeknapt tot een groene en levendige ontmoetingsplek voor de buurt. Een plek waar iedereen activiteiten kan organiseren en veilig en prettig kan zitten, spelen, sporten, picknicken en tuinieren.
Wijkaanpak Makassarpleinbuurt
De Makassarpleinbuurt ligt in de Indische Buurt tussen de Zeeburgerdijk, Molukkenstraat, Insulindeweg en het Flevopark. De buurt krijgt extra aandacht in het kader van de wijkaanpak. Er zijn al veel woningen gerenoveerd of nieuw gebouwd en straten zijn opnieuw ingericht. Het Makassarplein zelf kreeg in 2013 een opknapbeurt. Voor beide buurten kun je in de Molukkenstraat voor je dagelijkse boodschappen terecht

Kaart Ternatestraat 28 1095VL Amsterdam, Noordoostkwadrant Indische buurt

naar Ternatestraat 28 1095VL Amsterdam, Noordoostkwadrant Indische buurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand