Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Theemsweg 38 1043BJ AMSTERDAM, Sloterdijk III Oost

Huurprijs excl. BTW € 2.495 per maand

Bewaar object

Omschrijving

TE HUUR
Bedrijfshal met kantoorruimte met fraaie uitstraling aan de Theemsweg 38 te Amsterdam Sloterdijk

Algemeen : De Theemsweg is een doorgaande zichtlocatie gelegen in het "Westpoort" gebied van Sloterdijk II. In de directe nabijheid zijn o.a. gevestigd: Carglass, Kwantum, Praxis. Toyota en Star automaterialen.

Bereikbaarheid : Het object is goed bereikbaar met de auto vanaf de ringweg A10 via afslag S102 en S103, evenals met het openbaar vervoer. Het NS-station Sloterdijk is op loopafstand gelegen, alwaar vele bus-, tram-, trein- en metrolijnen een stopplaats hebben.

Vloeroppervlak
• Ca. 312 m² bedrijfsruimte met inpandige kantoorruimte gelegen op de begane grond

Parkeren
• Er zijn voldoende parkeerplaatsen op de openbare weg aanwezig.

Opleveringsniveau : De kantoorruimte wordt aangeboden in de huidige staat en is voorzien van onder andere de navolgende zaken:
• plafond voorzien van verlichtingsarmaturen;
• te openen ramen;
• toiletten.
• pantry/keuken,
• Overheaddeur.
De gasheater en het kantoor zijn ter overname van de vorige huurder. Prijs nader overeen te komen.

Huurprijs
Bedijfsruimte: € 2.495,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100); voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum.

Huurtermijn : 5 + 5 jaar. Korte huurtermijnen mogelijk in overleg.
Betalingen : De huurprijs en het voorschot servicekosten inclusief de BTW dienen bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Aanvaarding : Per direct.
Servicekosten : € 150,-- per maand te vermeerderen met BTW. De servicekosten worden berekend op basis van nacalculatie tussenmeter electra.

Zekerheidstelling : Bankgarantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst : Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel art. 7:230a BW volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in juli 2003 vastgesteld.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-06-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
312 m²
Opp bedrijfshal
312 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bedrijventerrein Sloterdijk

Bedrijventerrein Sloterdijk (of de 'Sloterdijken' I, II, III en IV) ligt in stadsdeel Amsterdam Nieuw-West en is onderdeel van industriegebied Westpoort. Het ligt ten westen van het centrum van Amsterdam en ten zuiden van het Westelijk Havengebied. Onderlangs wordt het gebied begrensd door de spoorlijn Amsterdam - Haarlem. Naast bedrijven in alle soorten en maten vindt men er openbare ruimte en vrije kavels die door de gemeente ter ontwikkeling worden aangeboden.
Ontwikkeling Bedrijventerrein Sloterdijk in volle gang
Gemeente Amsterdam is van plan het stoere gebied, dat onder andere de vierde haven van Europa herbergt, de komende jaren te ontwikkelen tot een levendiger, meer divers en moderner bedrijventerrein, zodat bedrijven in alle takken van sport dit deel van de stad optimaal kunnen benutten. Zo is het de bedoeling dat er een stedelijk werkmilieu ontstaat met kleinschalige bedrijven en groen en is er reeds een mix van functies en kavels ontstaan van onder meer woonwinkels. Ook is er op Bedrijventerrein Sloterdijk plek voor bedrijven die van elders moeten verhuizen omdat zij worden verdreven door bijvoorbeeld woningbouw.
Verscheidenheid aan bedrijvigheid op Bedrijventerrein Sloterdijk
Naast allerlei kleinschalige bedrijvigheid is er op de lege kavels plaats gereserveerd voor industrie met een hoge milieucategorie. Daartegenover is er ook ruimte voor bedrijven die juist duurzaam zijn. Ook kijkt men naar de mogelijkheid een tijdelijk evenemententerrein in dit deel van de stad te openen en meer culturele ondernemers aan te trekken.

Kaart Theemsweg 38 1043BJ AMSTERDAM, Sloterdijk III Oost

naar Theemsweg 38 1043BJ AMSTERDAM, Sloterdijk III Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand