Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Theodorus Majofskistraat 39 - II 1065SV Amsterdam, Jacques Veldmanbuurt

Bouwjaar
1955
Woonoppervlakte
47 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

*** FOR ENGLISH READ BELOW***

Fraaie lichte starterswoning gelegen op de derde verdieping met een woonoppervlak van circa 47 m2. Deze lichte woning heeft een moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur en aan de achterzijde een balkon over de volle breedte van het appartement plus een tweede balkon op het westen aan de voorgevel met weids uitzicht over de omgeving, verder heeft dit appartement maar liefst twee bergingen, een op de begane grondverdieping en een op de zolderverdieping. Kortom een prima starterswoning om zo te betrekken.

Omgeving;
De woning is gelegen aan een rustige staat met aan de voorzijde een weids uitzicht over de groene omgeving en aan de achterzijde de keurig onderhouden binnentuin, ruim voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur. Hoofddorpplein en Sierplein op slechts enkele fietsminuten afstand, met de auto bent zo op de ringweg A-10 (naar Schiphol).

Indeling:
Entree; hal, meterkast, separate toiletruimte, linksachter een slaapkamer, moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot het achter gelegen balkon, ruime badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor wasmachine/droger, aan de voorzijde de lichte woonkamer met weids uitzicht over het ‘Blue Band Dorp’ en balkon op het westen. Op de begane grond plus op de zolderverdieping beide elk een berging.

- gezonde en actieve VvE met professioneel beheerder (en mjop)
- totale VvE onderhoudsreserve € 722.349,- per 31-12-2018
- breukdeel 66/8.821
- VvE bijdrage circa € 77,98
- erfpacht afgekocht tot 01 december 2054
- voor slechts € 1.400,- kunt u de erfpacht eeuwigdurend afkopen
- prima starterswoning
- twee bergingen
- twee balkons (oost en west)
- totaal oppervlak circa 47 m2
- dubbelglas in de voor- en achtergevel
- Fraaie moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur
- Intergas HR cv-ketel
- levering in overleg, kan desgewenst snel
- notaris keuze koper, binnen de gemeente Amsterdam

*** ENGLISH ***

Beautiful light starter home located on the third floor with a living space of approximately 47 m2. This bright house has a modern kitchen with appliances and at the rear a balcony over the full width of the apartment plus a second balcony on the west at the front with a wide view of the area, further this apartment has no less than two storage rooms, one on the ground floor and one in the attic. In short, a great starter home.

Surroundings;
The property is situated on a quiet street with a wide view of the green surroundings at the front and the well-kept inner garden at the rear, parking space directly in front of the door. Hoofddorpplein and Sierplein only a few minutes by bike, by car you can easily reach the A-10 ring road (to Schiphol).

Layout:
Entrance; hall, meter cupboard, separate toilet room, rear bedroom, modern kitchen with built-in appliances and access to the rear balcony, spacious bathroom with shower, sink and connection for washer / dryer, at the front the bright living room with panoramic view over the 'Blue Band Dorp ' and balcony on the west. On the ground floor plus on the attic both each a storage room.

- healthy and active VvE with professional manager (and mjop)
- total VvE maintenance reserve € 722,349 per 31-12-2018
- fraction part 66 / 8,821
- Owners contribution € 77.98
- leasehold bought off to December 1, 2054
- for only € 1,400 you can buy off the leasehold forever
- great starter home
- two storage rooms
- two balconies (east and west)
- total area approximately 47 m2
- double glazing at the front and at the back
- Beautiful modern kitchen with appliances
- Intergas HR boiler
- delivery, can be quickly if desired
- notary buyer choice, within the municipality of Amsterdam
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-07-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
47 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Slotervaart Zuid

Slotervaart – oorspronkelijk Slotervaart/Overtoomse Veld - is een wijk in de Westelijke Tuinsteden van onze hoofdstad en werd in de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw gebouwd als westelijke stadsuitbreiding van Amsterdam. De basis hiervoor was het Algemeen Uitbreidingsplan uit 1935, ontworpen door Cornelis van Eesteren. Slotervaart is gebouwd volgens de open bebouwingswijze, wat betekent dat er veel groen te vinden is.
Slotervaart: Een groene wijk in Amsterdam Nieuw-West
Oorspronkelijk bestond de wijk uit laag-, middel- en hoogbouw. De straten zijn er vernoemd naar onder andere geschiedschrijvers, waterbouwkundigen, toneelspelers en musea. In de jaren negentig werd Slotervaart aan de noordelijke zijde uitgebreid met de wijk Oostoever. Sinds 2001 werd er in dit deel van Amsterdam gebouwd aan duizenden nieuwe woningen. De appartementen in dit deel van de stad verkeren dus vaak in relatief nieuwe staat.
Slotervaart: Aantrekkelijk voor gezinnen
Opvallend is het aantal eengezinswoningen dat hier aangeboden wordt; Veel gezinnen van binnen de ring die zoeken naar meer groen, rust en ruimte, vertrekken naar Nieuw-West. Nieuw West combineert de voordelen van een ‘dorps’ karakter met grootsteedse voorzieningen voor alle leeftijden. Nieuw West blijft zich ontwikkelen: in de komende jaren wordt onder andere het Sloterpark aangepakt. Deze ‘verborgen parel’ is niet langer meer verborgen maar voor iedereen vindbaar en bereikbaar. Tot 2010 was stadsdeel Slotervaart een stadsdeel van Amsterdam. In 2010 is Slotervaart opgegaan in stadsdeel Nieuw-West.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder