Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Theodorus Majofskistraat 50 1065SX Amsterdam, Sloten/Slotervaart/Osdorp

Vraagprijs € 30.000 

Bewaar object
Bouwjaar
onbekend
Perceeloppervlakte
19 m²

Omschrijving

Theodorus Majofskistraat 50 te Amsterdam

In een rustige omgeving gelegen garage.
De daklijst van alle woningen is voorzien van een blauw boeiboord. Dit boeiboord gaf aanleiding tot het ontstaan van de bijnaam "Bleubanddorp".

Ligging:
De garage is gelegen in Slotervaart / Overtoomse Veld. Nabij het station Lelylaan.

De garage is zeer centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen (o.a. de A-10 en de A-4). Bovendien is er op loopafstand de Johan Huizingalaan waar een ruim en gevarieerd aanbod van winkels is.

Erfpacht:
De grond waarop de garage is gelegen is uitgegeven in erfpacht onder de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht van de Gemeente Amsterdam d.d. 2000. De erfpachtcanon is vooruitbetaald voor een periode van circa 50 jaar tot 15 januari 2052.

Bijzonderheden:
- Oplevering per direct
- Centrale ligging
- Project notaris Lubbers en Dijk
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-07-2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
onbekend

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
19 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Slotervaart Zuid

Slotervaart – oorspronkelijk Slotervaart/Overtoomse Veld - is een wijk in de Westelijke Tuinsteden van onze hoofdstad en werd in de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw gebouwd als westelijke stadsuitbreiding van Amsterdam. De basis hiervoor was het Algemeen Uitbreidingsplan uit 1935, ontworpen door Cornelis van Eesteren. Slotervaart is gebouwd volgens de open bebouwingswijze, wat betekent dat er veel groen te vinden is.
Slotervaart: Een groene wijk in Amsterdam Nieuw-West
Oorspronkelijk bestond de wijk uit laag-, middel- en hoogbouw. De straten zijn er vernoemd naar onder andere geschiedschrijvers, waterbouwkundigen, toneelspelers en musea. In de jaren negentig werd Slotervaart aan de noordelijke zijde uitgebreid met de wijk Oostoever. Sinds 2001 werd er in dit deel van Amsterdam gebouwd aan duizenden nieuwe woningen. De appartementen in dit deel van de stad verkeren dus vaak in relatief nieuwe staat.
Slotervaart: Aantrekkelijk voor gezinnen
Opvallend is het aantal eengezinswoningen dat hier aangeboden wordt; Veel gezinnen van binnen de ring die zoeken naar meer groen, rust en ruimte, vertrekken naar Nieuw-West. Nieuw West combineert de voordelen van een ‘dorps’ karakter met grootsteedse voorzieningen voor alle leeftijden. Nieuw West blijft zich ontwikkelen: in de komende jaren wordt onder andere het Sloterpark aangepakt. Deze ‘verborgen parel’ is niet langer meer verborgen maar voor iedereen vindbaar en bereikbaar. Tot 2010 was stadsdeel Slotervaart een stadsdeel van Amsterdam. In 2010 is Slotervaart opgegaan in stadsdeel Nieuw-West.