Tintorettostraat 23 HS 1077RP Amsterdam, Minervabuurt Midden

Bewaar object

Omschrijving

--FOR ENGLISH SEE BELOW--

Charmant appartement op de begane grond van circa 130 m2, met tuin op het Zuiden, gelegen in het fraaie Amsterdam-Zuid, nabij het Olympiaplein en het Beatrixpark met twee slaapkamers en twee badkamers.

Indeling:
Entree/gang, laundry met wasmachine en droger, toilet, ruime hall, study, kamer en suite, zeer ruime living met eetkamer grenzend aan de open keuken welke voorzien is van de nodige inbouwapparatuur (o. a. Miele 5-pits gaskookplaat, Miele afwasmachine, Quooker, Liebher IJskast met vriezer en ijsmachine), via de hal bereikt u tevens de zeer ruime slaapkamer die toegang bied tot de onder architectuur aangelegde vier seizoenen tuin met fraaie waterpartij (ook bereikbaar via de living) waar u het tuinhuis treft welke beschikt over een slaapkamer, douche en wc.

Locatie:
Het appartement is gelegen in een rustige straat in Amsterdam-Zuid, met zowel het Beatrixpark als Vondelpark in de directe nabijheid.
Winkelstraten als de Beethovenstraat, Cornelis Schuytstraat en P. C. Hooftstraat treft u op loopafstand, uiteraard bevinden zich daar ook diverse gezellige cafe's en restaurants. Tevens is het appartement met zowel de auto (binnen 5 minuten op de ring A-10) als het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken, o. a. lijn 24 richting Centraal Station stopt op 80 meter afstand.

Bijzonderheden:
- Circa 130 m2
- Gestoffeerd
- Smart TV
- Parketvloer door het gehele huis
- Onder architectuur aangelegde vier seizoenen tuin op het Zuiden
- Zeer luxe gastenverblijf
- Zeer luxueuze keuken met inbouwapparatuur
- Alarminstallatie
- Speaker en TV aansluitingen in het gehele appartement
- Tuinameublement

========================================================================

Charming apartment on the ground floor of approximately 130 m2, with a south facing garden, located in the beautiful south of Amsterdam, near the Olympia Square and the Beatrix Park with two bedrooms and two bathrooms.

Layout:
Entrance / hallway, laundry with washing machine and dryer, toilet, spacious hall, study, bedroom suite, spacious living room with dining room adjacent to the kitchen which is equipped with all necessary appliances (including Miele 5-burner gas stove, Miele dishwasher, Quooker, Liebher fridge freezer and icemaker), reaching through the hall you will get into the spacious bedroom that offers access to the landscaped four seasons garden with a beautiful water feature (also accessible by the living room) where you find the summerhouse which has a bedroom, shower and WC .

Location:
The apartment is located in a quiet street in the south of Amsterdam, with Beatrix park and Vondel park in the neighbourhood. Shopping streets like Beethovenstraat, Cornelis Schuytstraat and P. C. Hooftstraat are within walking distance, as are several cosy cafes and restaurants. Also, the apartment is easily accessible by car and by public transport. (within five minutes on the A-10)

Specifics:
- Approximately 130 m2
- Furnished
- Smart TV plus WiFi
- Landscaped four seasons south facing garden
- Very luxurious guesthouse
- Very luxurious kitchen with appliances
- Alarm system
- Speaker and TV connections in the entire apartment
- Garden furniture
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-06-2018
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaėlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Kaart Tintorettostraat 23 HS 1077RP Amsterdam, Minervabuurt Midden

naar Tintorettostraat 23 HS 1077RP Amsterdam, Minervabuurt Midden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand