Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Tommaso Albinonistraat 166 1083HM Amsterdam, Vivaldi

Huurprijs € 4.750 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
197 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Ultiem wooncomfort, uitzicht en ruimte. Circa 200 m² woonoppervlakte over één laag met terras, vier slaapkamers, twee badkamers, walk-in-closet en terras op het westen.

* See English translation below *

Luxe entree op de begane grond. Het entree is ruim opgezet, voorzien van een conciërge en aangekleed met een zithoek en leestafel voor wachtende gasten.

Indeling:
Middels de lift is de 15e en bovenste verdieping bereikbaar met toegang tot het penthouse.
Zeer royale living met woonkeuken van circa 76 m² met volledig uitzicht op het westen. Zeer fraaie, door Dimitri de Roeck Interiors op maat gemaakte en volledig uitgeruste keuken. Vier ruime slaapkamers met elk op maat gemaakte kasten. De twee badkamers zijn voorzien van douche, ligbad en dubbele wastafel. Voorts is er ruime berging met wasmachine aansluiting en een gastentoilet

Vanuit het woongedeelte is er een adembenemend uitzicht over de Zuidas.

Door het gehele appartement ligt een mooie parketvloer.

Omgeving:
De Zuidas, het nieuwe woongebied van Amsterdam. Rust en ruimte op steenworp afstand van het bruisende centrum en dicht bij het groen van het Amsterdamse Bos, het Amstelpark en het Beatrixpark. Bereikbaarheid is een luxe op de Zuidas. Met de auto bent u binnen 2 minuten op de A10 en station Rai is op loopafstand. Het gebied rondom de RAI wordt het uitgaanscentrum van de Zuidas met haar gezellige restaurants, cafeetjes, terrasjes en winkels.

Op de begane grond van Eurocenter bevindt zich de luxe entree waar, met uitzondering van het weekend, dagelijks van 8:00 tot 17:00 uur een huismeester aanwezig is. Via de hal of de parkeergarage zijn de liften bereikbaar die toegang geven tot de appartementen.

Kijk voor meer informatie, brochure en plattegrond op onze site.
---------------------------------------------

Ultimate living comfort, view and space. Approximately 200 m² of living space on one floor with terrace, four bedrooms, two bathrooms, walk-in closet and terrace facing west.

Luxury entrance on the ground floor. The entrance is spacious, equipped with a concierge during weekdays and decorated with a seating area and reading table for waiting guests.

Layout:
Tthe 15th and top floor is accessible by elevator with access to the penthouse.
Very spacious living room with kitchen of about 76 m² with far reaching views of the west. Very beautiful, fully equipped kitchen designed by Dimitri de Roeck Interiors. Four spacious bedrooms with custom-made cupboards. The two bathrooms are equipped with a shower, bath and double sink. There is also a large storage room with washing machine connection and a guest toilet

From the living area there is a breathtaking view over the Zuidas.

Beautiful parquet flooring throughout the apartment.

Location:
The Zuidas, the new residential area of Amsterdam. Peace and space a stone's throw from the bustling center and close to the green of the Amsterdamse Bos, the Amstelpark and the Beatrixpark. Accessibility is a luxury on the Zuidas. By car you are within 2 minutes on the A10 and Rai station is within walking distance. The area around the RAI will be the entertainment center of the Zuidas with its cozy restaurants, cafes, terraces and shops.

On the ground floor of Eurocenter is the luxurious entrance where, with the exception of the weekend, a caretaker is present daily from 8:00 am to 5:00 pm. Through the hall or the parking garage, the lifts are accessible giving access to the apartments.

For more information, brochure and map please visit our site.

€ 4.750,-- per month excl. utilities;
Unfurnished
Per direct beschikbaar;
Rental price incl. parking spot;
Deposit: 2 months' rent;
Term: to be discussed;
CPI with a min. of 2%
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-05-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
197 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Zuidas

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid, rondom Ringweg-Zuid, ligt de Zuidas. Het gebied zit ingeklemd tussen de Amstel enerzijds en de Schinkel anderzijds. In het centrum van de Zuidas bevindt zich Station Zuid.
De Zuidas, het La Défence van Amsterdam
Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied dat volop in ontwikkeling is. In eerste instantie was de Zuidas bedoeld als kennis- en zakendistrict, met de focus op de ontwikkeling van hoogwaardig kantorengebied. Bij de bouw van het gebied had men niet de minste voorbeelden voor ogen: La Défence in Parijs en The Docklands in Londen. De Zuidas is in het buitenland ook wel bekend als de 'Financial Mile'.
De Zuidas: van zakendistrict naar woon/werk
Sinds kort is de focus op de Zuidas verplaatst naar de ontwikkeling van woningen. Op dit moment wonen er nog relatief weinig mensen in het gebied, maar dat verandert door onder andere de bouw van gevarieerde koopappartementen en huurappartementen door woningcorporaties. En met het bouwen van woningen zullen ook meer voorzieningen, zoals kinderdagverblijven, cafés en scholen, in de buurt komen. Maar de plannen zijn nog niet af. De komende jaren zal er nog volop gebouwd worden. In 2019 start men zelfs met de grootste bouwoperatie van het gebied: Zuidasdok, dat tot doel heeft de bereikbaarheid van het gebied te optimaliseren. Station Amsterdam Zuid zal daartoe uitgroeien tot een tweede Centraal Station met haltes voor onder andere de Noord/Zuidlijn. Op die manier wordt Station Amsterdam Zuid en daarmee de Zuidas binnen driekwartier voor drie miljoen mensen bereikbaar.