Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Torricellistraat 18 1171CB Badhoevedorp, Badhoevedorp Bouwlust

Vraagprijs € 575.000 

Bewaar object

Omschrijving

Royale twee-onder-n-kap woning met uitbouw en aangebouwde werkkamer (circa 172 m gebruiksoppervlakte), garage (circa 16 m) met eigen oprit, gelegen op een groot perceel.

De woning is ingedeeld met een ruime woonkamer met uitbouw aan de achterzijde over de gehele breedte van de woning. De doorzon woonkamer is zeer licht door de grote raampartijen en voorzien van een open haard. De uitbouw staat in direct contact met de achtertuin door de grote glazen schuifpuien. De sfeervolle keuken is deels open met de woonkamer en uitbouw en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de uitbouw is een praktische bijkeuken bereikbaar welke toegang geeft tot de garage en tot de achtergelegen, aangebouwde werkkamer.
Een ideale ruimte voor werken aan huis. Op de eerste verdieping bevinden zich in totaal 4 slaapkamers waarvan twee royale slaapkamers en twee kleinere slaapkamers. De inpandige badkamer is uitgevoerd met een ligbad (met mogelijkheid tot douchen in bad), een toilet en een wastafel. De grote zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op de overloop bevindt zich bergruimte en de Cv. De overloop biedt toegang tot de grote zolderkamer met dakkapel aan de achterzijde en een dakraam aan de voorzijde. Deze kamer is indien gewenst ook te verdelen in twee slaapkamers (al dan niet met een extra dakkapel). De woning is gelegen op een ruim perceel met voor-, zij- en achtertuin. De achtertuin is op het zuidoosten gelegen en sfeervol aangelegd met een grasgazon, bestrating, diverse terrassen en borders met vaste beplanting. De aangebouwde garage is voorzien van een verwarming en elektra.

Mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein en op de openbare weg. Al met al een zeer royale en lichte 7-kamer woning met uitbouw, garage en aangrenzende werkkamer voor diverse doeleinden mogelijk, gelegen op een groot en zonnig perceel van circa 464 m!

LOCATIE
De woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk nabij winkels, diverse basisscholen, openbaar vervoer en uitvalswegen. O.a. Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol zijn goed bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN
De inhoud van de woning bedraagt circa 663 m, de woonoppervlakte circa 172 m; overige inpandige ruimte (garage) circa 16 m. Er is een Meetrapport aanwezig door een extern bureau uitgevoerd, conform de branche brede meetinstructies op basis van de NEN2580.
De woning is gebouwd omstreeks 1967; de woning is uitgebouwd omstreeks 1978.
De meterkast is voorzien van 6 groepen, geen aardlekschakelaar. Glasvezel aanwezig. De woning is voorzien van een alarmsysteem met doorschakeling naar meldkamer (eigendom).
De woning wordt verwarmd en voorzien van warmwater middels een combi Cv-ketel (merk Remeha, geplaatst in 2006). De ketel wordt jaarlijks onderhouden (2017). De openhaard wordt nog gebruikt (niet veelvuldig) en het kanaal wordt jaarlijks schoongemaakt.
De woning is deels voorzien van dubbele, en deels van enkele beglazing.
De woning is zowel aan de binnen- als buitenzijde redelijk tot goed onderhouden. De dakbedekking van de uitbouw en garage is vernieuwd in 2012 (geen garantie meer).
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.
Kadastrale gegevens gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 7139, groot 4 are en 64 centiare.
De woning heeft een voorlopig energielabel D. Verkoper zal aan koper voor de datum van levering een definitief energielabel overhandigen.
Oplevering in overleg.

ALGEMENE VOORWAARDEN
Voor onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, opvraagbaar via ons kantoor. Verder willen wij u er op attenderen dat met circa 1 week na een mondelinge overeenstemming de koopakte bij de notaris ondertekend dient te worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. In de koopakte zullen een ouderdoms- en een asbestclausule opgenomen worden. De formulering van deze clausules is opvraagbaar via ons kantoor.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-04-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
172 m²
Perceeloppervlakte
464 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Bekijk alle kenmerken

Foto's

Kaart Torricellistraat 18 1171CB Badhoevedorp, Badhoevedorp Bouwlust

naar Torricellistraat 18 1171CB Badhoevedorp, Badhoevedorp Bouwlust
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand