Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Tugelaweg 20 A 1092VD AMSTERDAM, Transvaalbuurt Oost

Bewaar object

Omschrijving

** VERKOOP VAN DE EERSTE FASE VAN TUGELA MET MAAR LIEFST 30 WONINGEN!! **

OPEN HUIS: ZATERDAG 14 JULI 2018 VAN 11.00 tot 13.00 UUR EN WOENSDAG 18 JULI 2018 VAN 17.00 TOT 19.00 UUR

Op een prachtige locatie aan de Tugelaweg in de populaire Transvaalbuurt in Oost is het project Tugela gelegen. Tugela is een van een aantal karakteristieke panden uit 1917. Op het moment is er een grootse renovatie aan de gang. Niet alleen de gevel wordt helemaal prachtig hersteld. De woningen worden helemaal naar de eisen van deze tijd gebracht. Bewoners kunnen gebruik maken van de binnentuin (een tiny forest). Aan de voorzijde kijk je ook heel vrij op stads groen.

Het stijlvolle gebouw uit 1917 bestaat uit circa 170 woningen waarvan in totaal 88 woningen in verkoop komen. Daarvan mogen wij nu met trots de eerste fase bestaande uit 30 koopwoningen (diverse woningtypes) aanbieden. De indeling van de appartementen is opvallend praktisch en ruimtelijk. Bijna alle appartementen beschikken over een heerlijke buitenruimte in de vorm van een tuin of een goed balkon. Het gebouw heeft een fijne binnentuin. Alle bewoners krijgen een externe berging.

Benedenwoning met tuin
Deze 2- en 3-kamerwoningen met riante achtertuin op het zuiden zijn gelegen op de begane grond en zijn casco gerenoveerd. De basis is op orde is gebracht en de rest is voor jou. De woningen zijn ge´soleerd, de elektra-, water en gas installaties zijn volledig vernieuwd, cv is aangebracht, de voorbereidingen voor een keuken, toilet en badkamer zijn getroffen. Zelf moet je nog tegelwerk en sanitair aanbrengen in badkamer en toilet, keuken installeren, wanden afwerken en zwevende dekvloer met afwerkvloer aanbrengen. Grote voordeel hiervan is dat je nog helemaal een eigen twist aan de woning kunt geven. Jouw eigen huis wordt dan Úcht jouw thuis. De benedenwoningen hebben energielabel B.


De ligging
Tugela ligt aan de gelijknamige Tugelaweg, om de hoek van winkelcentrum Oostpoort. Slechts 10 minuten fietsen van hartje Centrum en een paar minuten rijden naar de Ring A-10. In de directe omgeving van de woning zijn diverse trendy horecagelegenheden te vinden voor een kop koffie of een hapje/drankje. Een kleine greep uit het aanbod: Brouwerij Poesiat & Kater, Michel-Inn en Spaghetteria. Voor recreatie is het vernieuwde Oosterpark of het fraaie landschapspark Frankendael dichtbij. Kortom een fantastische plek om te wonen!

Ook de bereikbaarheid is uitstekend. Met het openbaar vervoer (div. metro, tram- en busverbindingen) ben je in korte tijd de stad in en uit en met de auto is de ringweg A10 en A2 binnen enkele autominuten bereikbaar.

Bijzonderheden:
- De prijzen betreffen vraagprijzen op basis van kosten koper; ge´nteresseerden kunnen aan de hand van een biedingsformulier uiterlijk 23 juli 2018 om 17.00 uur een finaal voorstel uitbrengen. De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogst biedende partij dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit uitsluitend ter beoordeling van verkoper.
VvE is in oprichting, indicatie servicekosten volgt.
- De woningen zijn reeds opgeleverd door de aannemer en worden in huidige staat verkocht waarbij de afwerking kan verschillen per woning.
- Eigen berging
- Energielabel A voor de appartementen op de etage, en energielabel B voor de benedenwoningen
- Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de erfpachtcanon is afgekocht voor 50 jaar
- Vaste projectnotaris: Lubbers en Dijk notarissen te Amsterdam
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of aankoop voor meerderjarige kinderen of ouders).
- Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing
- De aangeven woonoppervlakten zijn op basis van de plattegronden aangeleverd door de architect en zijn in GBO's.

De getoonde afbeeldingen zijn impressies, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

LET OP! Indien u wilt bieden op de woning kan dit (uitsluitend na bezichtiging) middels een eenmalig eindvoorstel tot 23 juli 2018 om 17:00 uur. Voorbehoud gunning verkoper.

Ge´nteresseerd en wil je nog meer informatie?
Ga naar de website www.tugela.nl, hierop kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om te bepalen of een woning in Tugela iets voor jou is.

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. De plattegronden zijn alleen ter informatie en zijn daarmee geen contractstuk waaraan rechten ontleend kunnen worden.Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-07-2018
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1917

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
57 m²
Externe bergruimte
3 m²
Inhoud
146 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Transvaalbuurt

De Transvaalbuurt, ook wel de Afrikanerbuurt genoemd, ligt tussen de Transvaalkade, de Wibautstraat, het spoor tussen Stations Amstel en Muiderpoort en de Linnaeusstraat. Transvaal was een boerenrepubliek in Zuid-Afrika; veel straatnamen in de Transvaalbuurt refereren aan (geografische) begrippen uit die regio, zoals het Kruger- en Steve Bikoplein.
Stadsuitbreiding de Transvaalbuurt
In het kader van de stadsuitbreiding begon men ruim honderd jaar geleden met het bouwen van de Transvaalbuurt. Zoals in veel andere delen van de stad was architect Berlage de grondlegger van het stratenplan. Hij bedacht dat kromme en rechte straten afgewisseld moesten worden met pleinen en plantsoenen. Veel van de oorspronkelijke arbeidershuizen zijn ľ zoals kenmerkend voor die tijd - in de stijl van de Amsterdamse School gebouwd, met bijzondere hoekjes en mooie afwerkingen. Deze woningen waren oorspronkelijk vrij klein en werden voor de oorlog voor 70% bewoond door joodse bewoners.
Van Vogelaarwijk naar gewilde buurt
In 2007 was de wijk er sociaaleconomisch heel slecht aan toe en werd een Vogelaarwijk: met rijkssubsidie kwam een aanpak op gang om de veiligheid, openbare ruimte en lokale economie te verbeteren. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen; De transvaalbuurt is anno 2018 veranderd van een onveilige buurt met een lage sociaaleconomische score, in een gewilde, multiculturele en kinderrijke buurt. Wel is er weinig openbaar groen, waardoor de bewoners voor recreatie aangewezen zijn op parken in omringende buurten. Er lopen in de Transvaalbuurt diverse initiatieven om buurttuinen te ontwikkelen.

Kaart Tugelaweg 20 A 1092VD AMSTERDAM, Transvaalbuurt Oost

naar Tugelaweg 20 A 1092VD AMSTERDAM, Transvaalbuurt Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand