Vorige | Volgende

VOC-kade 112 1018LG Amsterdam, Oostenburg

Bouwjaar
2021
Woonoppervlakte
43 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

DE HOUT - STUDIO - VOC-Kade 112 Amsterdam - EIGEN GROND

Op Eiland Oostenburg, in de binnenstad van Amsterdam, komt De Hout. Een verfijnd grachtenpand met typisch Nederlandse signatuur, ontworpen door de vooraanstaande designers van Workshop architecten. Dit unieke gebouw ligt op eigen grond en telt slechts drie exclusieve appartementen en een magnifieke gezinswoning. Kleinschalig, perfect afgewerkt, aan het water en met een binnentuin. Dit alles in een creatieve, dynamische en stadse woonomgeving.

De Hout schittert straks op het stoere en contrastrijke Eiland Oostenburg in de binnenstad van wereldstad Amsterdam. Vlak bij het centrum, aan het water en met alle voorzieningen óp het eiland. De Hout is een elegant appartementsgebouw met een herkenbare houten gevel, veel licht door de hoge ramen en alle comfort door het luxe afwerkingsniveau. Ook op uw grote balkon, het groene dakterras of in de weelderige binnentuin geniet u van alle rust, het water en de buitengewone eilandsfeer.

Niet alleen de ligging op eigen grond is uniek, maar ook het afwerkingsniveau. De voortreffelijke afwerking refereert met smaak aan de rijke historie van Eiland Oostenburg. De woning wordt opgeleverd met een luxe maatwerk keuken van Pogghenpol voorzien van diverse Miele inbouwapparatuur, een Bora inductiekookplaat met vier kookzones en geďntegreerde afzuiging en een Quooker Fusion 3-in-1. Daarnaast is de woning voorzien van gestucte wanden, een massief houten vloer, een houten balkenplafond, een luxe Pliegerbadkamer en kwaliteitstegels met schitterende
formaten.

Naast het hoge afwerkingsniveau scoort De Hout ook uitstekend als het gaat om energiezuinigheid. In De Hout is de
EPC slechts 0,2. Deze hoge mate van duurzaamheid komt door het gebruik van slimme installaties en hoogwaardige materialen zoals warmte-koudeopslag in de grond, driedubbel isolatieglas, zonnepanelen op het dakterras, een warmtepomp en een modern warmteterugwinsysteem. Bovendien worden oude materialen waar mogelijk hergebruikt. Kortom: de ecologische voetafdruk is geminimaliseerd om zo bij te dragen aan de wereldwijde klimaatdoelstellingen.

Als bewoner van De Hout kunt u uw woning slimmer maken met smart electronics: een elektronische installatie waarmee u centraal allerlei toepassingen in huis kunt bedienen. Denk aan geluidsapparatuur, verlichting, thermostaat, camera's en rookmelders. Zo kunt u bijvoorbeeld als u niet thuis bent met uw smartphone de lampen alvast aandoen, de gordijnen sluiten, de verwarming aanzetten of met de alles-uitknop de eco-stand inschakelen. Zo vergroot u de veiligheid en het comfort van uw nieuwe woning. Bovendien helpen smart electronics u uw energieverbruik verder te verlagen. Het systeem is eenvoudig aan te passen aan uw individuele wensen.

Op Eiland Oostenburg is er alle ruimte voor unieke winkeltjes, gezellige koffietentjes, inspirerende flexwerkplekken, originele horeca en motiverende sportgelegenheden. Ook de groene daken op de diverse gebouwen zijn een bewuste keuze. De invulling van de daken op de verschillende naastgelegen gebouwen loopt uiteen van urban farming en ecologisch speellandschap tot een rooftop bar met terrassen. Elk dak heeft een eigen unieke functie.

Wonen in deze STUDIO is genieten van elke 47m˛ in de sfeer van een luxe hotel suite. Dit aantrekkelijke appartement met een ontbijtterras en hoog plafond heeft een spannende indeling en een luxe én compleet afwerkingsniveau. Ook wonen in een duurzaam appartement op Eiland Oostenburg? Maak uw interesse kenbaar via de projectwebsite of ons kantoor.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 47 p/m
Aanmeldingsdatum
19-03-2019
Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
43 m²
Inhoud
140 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oostelijke Eilanden/Kadijken

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder