Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Van Speijkstraat 38 III 1057HC AMSTERDAM, De Wester Quartier

Bewaar object

Omschrijving

In een rustig stukje van De Baarsjes komt dit ruime 4-kamer appartement van 78 m² nu vrij voor de verkoop!

De basis van deze voormalig sociale huurwoning is gewoon goed. Met de indeling en afwerking valt nog te spelen. Ook is het mogelijk om de woonkamer uit te breiden, echter gaat dit wel ten kosten van de kleinere 'ensuite' slaapkamer. Aan de achterzijde beschikt dit appartement over 2 ruime slaapkamers die beide grenzen aan het balkon dat gelegen is op het oosten. De keuken is nog volledig naar eigen smaak en inrichting af te werken. De badkamer is v.v. een douche en wastafel en een separaat toilet. Op de zolderverdieping is nog een berging gelegen van ca. 10 m².

De Baarsjes
De Baarsjes is leuk! Op loopafstand vind je fijne tentjes zoals restaurant Edel, Café Kostverloren, Partisan, Bar Spek, etc. Voor nog veel meer restaurantjes, cafés en De Hallen is Oud-West ook dichtbij en voor leuke speciaalzaken en boetiekjes is de Jan Pieter Heijestraat een aanrader. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op één van de beste markten van Amsterdam, de Ten Kate markt of op de hippe Jan Eef. Tram 7 en 17 en bus 753 gaan om de hoek en met de auto ben je via de Postjesweg binnen een paar minuten op de Ring A10. Qua parkeren valt dit stukje onder vergunning gebied Baarsjes 1.1.

VvE & Erfpacht
De VvE bestaat uit De Van Speijkstraat 2 tot en met 46 (even nummers), de Baarsjesweg 174 tot en met 184 (even nummers)en de Chassestraat 1 tot en met 27 (oneven nummers) te Amsterdam. Het beheer van de VvE wordt professioneel uitgevoerd door Yver en de maandelijkse servicekosten bedragen ca. €122,-. De grond is belast met erfpacht waarbij de erfpachtcanon is afgekocht tot 31 mei 2060.

Bijzonderheden:
- 3 slaapkamers!
- Bouwjaar complex 1923
- Cv-ketel bouwjaar 2014
- Projectnotaris Lubbers & dijk
- Verkoper verkoopt met zelfbewoningsclausule & ouderdomsclausule
- Zelfbewoningsplicht of kopen voor kinderen
- Oplevering kan spoedig
- Meetrapport conform NEN 2580 aanwezig

***English translation***

In a quiet part of De Baarsjes, this spacious 4-room apartment of 78 m² is now available for sale!

The basis of this former social housing is just right. You can still play with the layout and finish. It is also possible to extend the living room, but this is at the expense of the smaller 'ensuite' bedroom. At the rear, this apartment has two spacious bedrooms both adjacent to the balcony which is located on the east. The kitchen can still be finished to your own taste and design. The bathroom is for example a shower and sink and a separate toilet. On the attic floor is a storage room of approx. 10 M²

De Baarsjes
De Baarsjes is fun! Within walking distance you will find fine tents such as Edel restaurant, Café Kostverloren, Partisan, Bar Spek, etc. For many more restaurants, cafes and De Hallen Oud-West is also close by and for nice specialty shops and boutiques, the Jan Pieter Heijestraat is a must. For your daily shopping you can go to one of the best markets in Amsterdam, the Ten Kate market or the trendy Jan Eef. Tram 7 and 17 and bus 753 go around the corner and by car you are via the Postjesweg within a few minutes on the Ring A10. In terms of parking, this part falls under license area Baarsjes 1.1.

VvE & Leasehold
The VvE consists of De Van Speijkstraat 2 to 46 (even numbers), Baarsjesweg 174 to 184 (even numbers) and Chassestraat 1 to 27 (odd numbers) in Amsterdam. The management of the VvE is carried out professionally by Yver and the monthly service costs are approx. € 122, -. The land is in charge of a lease with the ground lease canon surrendered to 31 May 2060.

Particularities:
- 3 bedrooms!
- Construction complex 1923
- boiler from year 2014
- Project notary Lubbers & dijk
- Seller sells with self-occupancy clause & age clause
- Self-residence obligation or purchase for children
- Delivery can soon
- Measurement report in accordance with NEN 2580 available
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-08-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1923

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
78 m²
Externe bergruimte
10 m²
Inhoud
237 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Chassébuurt

De Chassébuurt ligt tussen de Baarsjesweg, de Postjesweg, de Admiralengracht, de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg. De buurt is vernoemd naar de Chasséstraat.
De Chassébuurt: Gebouwd met subsidie van het rijk
In de jaren twintig werd een premieregeling voor middenstandswoningen van kracht, waarbij het rijk een subsidie aan particulieren uitgaf om een huis te kunnen bouwen. Veel particulieren verenigden zich en begonnen aan de bouw en exploitatie van woningen in de Chassébuurt. Naast de subsidie van het rijk, konden particulieren ook een hypothecaire lening bij de staat afsluiten, waarvoor de gemeente garant stond. Mochten de huizeneigenaren niet meer aan hun betalingsverplichting kunnen voldoen, dan kwamen de woningen automatisch in het bezit van de gemeente die ze tegen betaalbare huren ging verhuren.
Het Grotestedenbeleid van Kok
De geschiedenis van het ontstaan van de Chassébuurt is bepalend voor het soort bouw van de buurt, evenals de Amsterdamse School-architectuur uit de tijd dat de buurt gebouwd is. In het kader van het Grotestedenbeleid van kabinet Kok-1 is de Chassébuurt in de eerste tien jaar van de 21e eeuw opgeknapt tot een levendig en vitaal gebied. Het is een populaire buurt met galeries en bedrijfjes, woningen voor alle inkomensgroepen, opgeknapte straten en sociale voorzieningen. In 2017 woonden er ruim 6000 inwoners in de Chassébuurt, bij een woningvoorraad van bijna 3000.
Bijzonder: Natuurtuin Slatuinen
Bijzonder aan de Chassébuurt is de aanwezigheid van Natuurtuin Slatuinen tussen de Slatuinenweg, de Chasséstraat, de Admiraal de Ruijterweg en de Jacob van Wassenaer Obdamstraat. De ingang van deze natuurtuin ligt tussen de percelen Slatuinenweg 43 en 47. Tot 1982 zat er een kwekerij.

Kaart Van Speijkstraat 38 III 1057HC AMSTERDAM, De Wester Quartier

naar Van Speijkstraat 38 III 1057HC AMSTERDAM, De Wester Quartier
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand