Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Van Tuyll van Serooskerkenplein 41 l 1076LZ Amsterdam, Van Tuyllbuurt

Huurprijs € 1.850 per maand

Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
64 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

---English text below---

Recentelijk hoogwaardig gerenoveerd n gestoffeerd 3-kamer appartement van circa 64 m voorzien van twee balkons over de volle breedte van de woning!

NIET VOOR DELERS - NOT FOR SHARING!
Op verzoek van de verhuurder is het niet mogelijk om deze woning beschikbaar te stellen aan delers. Onder delers wordt verstaan studenten en/of vrienden of vriendinnen die de woning gezamenlijk huren. Ook het samenwonen van 2 of meer (hoogopgeleide) werkende personen is niet mogelijk. Een stel, een echtpaar of een gezin komt wel in aanmerking voor deze woning.

DE INDELING
Via het gemeenschappelijk trappenhuis bereikt u de entree van de woning op de eerste verdieping. De centrale hal verschaft toegang tot alle vertrekken. De woonkamer met open keuken is gelegen aan de voorzijde en heeft drie openslaande deuren naar het balkon. Dit balkon heeft uitzicht op het pleintje. De moderne keuken is voorzien van een vaatwasser, een koel- /vriescombinatie, een 5-pits gasfornuis, een combi oven -/ magnetron, een RVS afzuigkap en een natuurstenen werkblad. De ruime badkamer is voorzien van een wastafel, een ligbad incl. handdouche en toilet. De wasmachineaansluiting bevindt zich in een aparte kast. De twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en meten respectievelijk circa 14 m (2.89 x 4.83 m) en circa 10 m (1.98 x 4.41 m + 0.94 x 1.80 m). Vanuit beide slaapkamers is het balkon aan de achterzijde van de woning te bereiken. Dit balkon meet circa 7 m en is gelegen op het zuiden.

DE LIGGING
Het appartement is gelegen in de populaire stadionbuurt in stadsdeel Zuid tussen de Stadionweg en de Stadionkade (Zuider Amstelkanaal) om de hoek van het Olympisch Stadion, het (vernieuwde) Stadionplein en de Vrije Universiteit. Nabij het appartement zijn diverse sportcomplexen en winkels, waaronder een bakker, slagerij en supermarkt op loopafstand gelegen. De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag Zuid en afslag Rai (S108 en S109) en met het openbaar vervoer (station Zuid/WTC ligt op steenworp afstand). Voor meer informatie over een parkeervergunning kunt u de website van de gemeente Amsterdam raadplegen.

HET ONDERHOUD
Het betreft hier een recentelijk gerenoveerde woning (renovatiejaar circa 2017). De keuken, het sanitair en elektra zijn vernieuwd. De C.V.-installatie is van bouwjaar 2010. Alle wanden en plafonds zijn glad gestuukt. Daarnaast is er in het gehele appartement een mooie laminaat vloer gelegd en is er in alle kamers hoogwaardige vitrage opgehangen.

BIJZONDERHEDEN
-Niet voor delers geschikt;
-Waarborgsom van 2 maanden;
-Huurprijs is excl. G/W/L;
-Eenmalig 195,- contractkosten;
-Minimum duur van 12 maanden.

---English text---

Recently renovated and upholstered 3-room apartment of app. 64 m with two nice balconies located in Amsterdam South.

NOT FOR SHARING !
At the request of the landlord, it is not possible to rent this property to divisors. Divisors means students or friends who rent the property jointly. Also the cohabitation of two or more (highly skilled) colleagues is not possible. A set, a couple or a family will be eligible for this property.

THE LAYOUT
Entrance of the apartment on the first floor is reached via a communal staircase. Hallway gives access to all the rooms. In the front the living room with open kitchen is situated. The kitchen is equipped with all the necessary appliances such as but not limited to dishwasher, fridge with freezer, stove with extraction hood and a combination of an oven/microwave. In the rear there are two bedrooms of approx. 14 m (2.89 x 4.83 m) and 10 m (1.98 x 4.41 m + 0.94 x 1.80 m). Furthermore there is a separate toilet, separate laundry facility and a bathroom with a bathtub, walk-in shower and a double sink. The apartment also has two nice balconies., one facing North and one facing South.

THE LOCATION
The apartment is located in the Stadionbuurt, close to the Stadionweg, Stadionkade and around the corner of the Olympic Stadium, the VU University and the Zuidas. In the vincinity there are several supermarkets, butcheries, bakeries and other stores. It is well accessible via car (exit Zuidas) and public transport (tram, bus and train). Parking is (relatively) easy in this neighborhood.

THE MAINTENANCE
The apartment is recently renovated (renovated in 2017). The kitchen, bathroom and central heating system were renewed. All walls and ceilings have been plastered and painted. Additionally a new floor was laid and new lightening plus curtains were installed. The apartment is partially double glazed.

Details:
-Not for sharing;
-Rental price is excl. G/W/L;
-Deposit of 2 months;
-One-time 195,-contract costs;
-Minimum rental period is 12 months.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-10-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
64 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Stadionbuurt

De Stadionbuurt De Stadionbuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en kreeg haar naam in 1922. De buurt is dus in tegenstelling tot wat iedereen denkt niet genoemd naar het Olympisch Stadion (1928) van architect Jan Wils, maar naar Het Stadion uit 1912 van architect Harry Elte. Een heel groot deel van de Stadionbuurt bestaat uit huurwoningen; meer dan de helft van de woningen wordt verhuurd door een woningcorporatie, slechts 13% van de huizen is particulier bezit. Meer dan 80% van de woningen is kleiner dan 80 m2. De Stadionbuurt en Plan Zuid Het Stadion van Elte stond 200 meter ten oosten van het Olympisch Stadion - aan de overzijde van de Amstelveenseweg - en werd na de Olympische Spelen van 1928 afgebroken zodat er woningbouw voor in de plaats kon komen. De Amazonenstraat, Van Tuyll van Serooskerkenweg, Argonautenstraat en de Jasonstraat liggen op de plek waar Het Stadion van Elte ooit stond. Plan Zuid, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor de bebouwing van Amsterdam Zuid had bedacht, kon na 1928 alsnog worden afgemaakt. Ware het niet volgens het originele plan van; De van Tuyll van Serooskerkenweg bijvoorbeeld, is aangepast ten gunste van het Olympisch Stadion, dat niet in Berlages Plan Zuid thuishoorde. Hij had op deze plek industrieterreinen en arbeiderswoningen bedacht. Drie buurten in de Stadionbuurt De wijk kan worden opgedeeld in drie buurten; De Marathonbuurt met veel kleinere sociale huurwoningen en de Van Tuyll van Serooskerkenbuurt met veel particuliere huurwoningen en een minderheid aan koopwoningen. Beide uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw in een voor die tijd herkenbare Amsterdamse Schoolbouw. Daarnaast is er nog de buurt ten westen van de Amstelveenseweg, met de woonboten aan het IJsbaanpad en het Olympisch Kwartier (direct naast het Olympisch Stadion), met straatnamen genoemd naar Griekse godinnen als Eos, Afrodite en Artemis. In deze nieuwbouwwijk zijn tussen 2004 en 2008 900 woningen gebouwd. Op dit moment wordt ook het nabijgelegen Het Stadionplein opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder