Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Van der Hoopstraat 86 III+IV 1051VL Amsterdam, Fannius Scholtenbuurt

Bewaar object

Omschrijving

SUPER LICHT DUBBEL BOVENHUIS (93,2 m˛) MET 3 SLAAPKAMERS, EEN ZONNIGE WOONKEUKEN, WOONKAMER, EEN HEERLIJK DAKTERRAS, EEN BALKON EN EEN EIGEN FIETSENBERGING IN HET GELIEFDE WESTERPARK

Het appartement is gelegen op de bovenste 2 verdiepingen, geen bovenburen dus. De woonkeuken aan de voorzijde heeft dubbele deuren naar een frans balkon op het zuiden en is het hart van het huis. Het is een heerlijke ruimte met een hoog plafond waar met gemak een lange eettafel past. De woonkamer aan de achterzijde heeft een balkon. Op de bovenste verdieping liggen 3 fijne slaapkamers en een badkamer met dakraam. Er is een vast trap naar het dakterras van 25 m˛, de kers op de taart! Het dakterras is met vergunning aangelegd in 2017. Het zicht over de stad is hier groots, we zien de de watertoren, de A’DAM Toren (oude Shell toren) en de Westerkerk. Amsterdam aan je voeten, daar wordt een mens blij van.

Het appartement maakt deel uit van een in 2002 gerenoveerd appartementencomplex. De canon is vooruitbetaald tot en met 30 april 2053(!)

Westerpark is een van de fijnste Amsterdams wijken met nog een gemoedelijke dorpssfeer, met mooie geveltjes, hippe cafés, fijne eettentjes, het Westerpark om te wandelen en te relaxen aan het water, de Westergasfabriek met cafés en eettentjes, galeries, een bioscoop en diverse clubs. En je bent ook zo in de Jordaan. Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 10 en bus 21) en met de auto ben je met enkele minuten op de ring A10.

INDELING

Begane grond:
Handige (fietsen)berging van 3 x 1.77

Derde verdieping:
Entree. Grote lichte woonkeuken aan de voorzijde met een hoog plafond, dubbele deuren naar een frans balkon op het zuiden. Zwart hip keukenblok zonder bovenkastjes wat het nog ruimtelijker maakt.
Woonkamer aan de achterzijde met dubbele deuren naar het balkon op het noorden.
Toilet en bergkast. Vanuit de woonkeuken mooie open trap naar de vierde verdieping.

Vierde verdieping:
Lichte overloop met een groot dakluik naar het dakterras. Masterbedroom aan de voorzijde met een groot raam in de voorgevel en een groot dakraam. Twee fijne slaapkamers aan de achterzijde. De badkamer is lekker licht en ruim en voorzien van een douche, groot dakraam, tweede toilet(!), wastafel en aansluiting voor de wasmachine en de droger. Bergkast met cv-ketel. Op de overloop een mooie vaste trap naar het dakterras.

Dakterras:
Groot terras van ruim 25 m˛ met elektra, een waterkraan en een spectaculair uitzicht over de stad

EIGENDOM
Het appartementsrecht is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De canon is vooruitbetaald tot 1 mei 2053

VERENIGING VAN EIGENAARS
Vereniging van Eigenaars Van der Hoopstraat 76 t/m 88 te Amsterdam. Actieve VvE, de administratie wordt professioneel beheerd door Pro VvE Beheer. De vereniging heeft 28 leden. Casco renovatie 2002. In 2004 gesplitst in appartementsrechten. Meer jaren onderhoudsplan aanwezig. Schilderwerk achterzijde wordt op korte termijn uitgevoerd. De servicekosten bedragen € 139,= per maand

OPLEVERING
In overleg

Van harte welkom voor een bezichtiging
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-03-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Staatsliedenbuurt

Van oudsher was de Staatsliedenbuurt een buurt van ambtenaren. In de jaren vijftig trokken die weg naar Bos en Lommer en ontpopte de buurt zich als krakersbolwerk in '70 en '80. Een deel van de studenten en kunstenaars van toen woont er nog steeds. Er is bovengemiddeld veel aandacht en interesse voor kunst en cultuur, wat zich uit in een grote hoeveelheid culturele activiteiten. In de wijk is gerenoveerd met behoud van karakter, waardoor de Staatsliedenbuurt momenteel de grootste onaangetaste Nederlandse arbeidersbuurt is. De veelzijdigheid van de wijk zie je terug in de bewoners, van junk tot yup en meer dan negentig verschillende culturen. Het Westerpark met het oude Westergasfabrieksterrein heeft als (cultuur)park een grote aantrekkingskracht voor de buurt en de rest van de stad.

Kaart Van der Hoopstraat 86 III+IV 1051VL Amsterdam, Fannius Scholtenbuurt

naar Van der Hoopstraat 86 III+IV 1051VL Amsterdam, Fannius Scholtenbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand