Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Van der Pekstraat 32 hs 1031EB Amsterdam, Van der Pekbuurt

Bewaar object

Omschrijving

DE LAATSTE 12 WONINGEN IN VAN DER PEK TE KOOP!

Wilt u wonen op een steenworp afstand van de Amsterdamse binnenstad? In een karaktervolle buurt vol met leuke mensen, restaurants, winkels n dicht bij de natuur? En dat in een volledig gerenoveerde woning met bijzondere jaren 20 architectuur? De Van der Pekbuurt in Amsterdam Noord wordt gerenoveerd.

Vanaf nu start de verkoop van de derde en tevens laatste fase. Het gaat hier in totaal om 12 woningen in de Van der Pekstraat. Het gehele project bestaat uit 28 woningen die worden gerenoveerd en zijn gelegen aan de Jasmijnstraat, Oleanderstraat en Van der Pekstraat. De woningen aan de Jasmijnstraat & Oleanderstraat zijn reeds verkocht.

Alle 28 woningen worden hoogwaardig gerenoveerd en in eren hersteld, naar het gedachtegoed van Jan Ernst van der Pek. De charme van toen met de luxe van nu. De benedenwoningen in de Van der Pekstraat zijn 44 m met eigen achtertuin tot maisonnettes vanaf 78 tot en met 82 m met balkon en eigen entree. De prijzen voor deze laatste fase zijn vanaf EUR 269.000,- k.k. voor de benedenwoningen en vanaf EUR 420.000,- k.k. voor de maisonnettes.

Alle woningen hebben een eigen berging. Prijzen op basis van 50 jaar afgekochte erfpachtcanon. De overdrachtsbelasting wordt alleen betaald over de koopsom van de grond / afkoop van het recht van erfpacht en niet over de aanneemsom.

Buitenruimtes
De tuinen en balkons in deze derde fase aan de Van der Pekstraat zijn allemaal gesitueerd op het zuidoosten. Door de laagbouw heeft u hier een groot deel van de dag zon.

Opleverniveau
De woningen worden geheel gerenoveerd doch zonder keuken, vloer en wandafwerking. De wanden worden behangklaar opgeleverd. Naast het standaard opleveringsniveau zijn er diverse mogelijkheden om de woning aan te passen naar uw eigen persoonlijke wensen.

Projectinformatie
Het aangeboden woningtype is 1 van de 12 woningen in deze laatste fase. De volledige informatie van de woningen en het project kunt u opvragen via de aangesloten makelaars of via de projectwebsite.

Bezichtigen
Het bezichtigen van de woningen is niet mogelijk. Zodra alle woningen verkocht zijn zal gestart worden met de renovatie.

Verkoopprocedure
Op de kantoren van de verkopende makelaars kunt u vanaf vrijdag 16 maart 2018 een brochure ophalen met de prijslijst en het inschrijfformulier. Inschrijven kan vervolgens tot en met maandag 26 maart om 12.00 uur waarna de woningen worden toegewezen. Inschrijvingsformulieren welke niet volledig zijn ingevuld worden niet in behandeling genomen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-03-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
44 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Volewijck

De Bloemenbuurt is een wijk uit eind jaren '20 en heeft een typisch dorps karakter. Samen met de Van der Pekbuurt vormt de Bloemenbuurt de zogenoemde Volewijck.

Kaart Van der Pekstraat 32 hs 1031EB Amsterdam, Van der Pekbuurt

naar Van der Pekstraat 32 hs 1031EB Amsterdam, Van der Pekbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand