Verzetstraat 40 1791DS Den Burg, Den Burg

Bewaar object

Omschrijving

Unieke kans: zelf een duurzame woning (laten) bouwen in Den Burg, het gezelligste dorp op Texel. Het voorwerk is al gedaan, een goedgekeurd bouwplan voor uw splinternieuwe woning ligt klaar. De bouwkavel heeft een oppervlakte van ongeveer 255 m˛ inclusief eigen parkeerplaats. Daarnaast krijgt u ook de beschikking over circa 41 m˛ gemeentegrond.
De grond zal vrij van begroeiing en glad worden opgeleverd.
Het nieuwbouwproject zal duurzaam worden opgezet met onder andere zonnepanelen op het dak.

Het bouwplan omvat een twee-onder-een kap woning met de volgende indeling:

Begane grond:
entree, hal met toilet en trapopgang. Ruime woonkamer met trapkast en openslaande deuren naar de tuin, aan de voorzijde de open keuken.
Verdieping:
overloop, 3 ruime slaapkamers en badkamer.
Zolder:
vaste trap. Bergruimte.

Op Texel is zo ontzettend veel te doen is: uitwaaien op het strand met de leukste strandtenten, echte Texelse producten proeven (het is een walhalla voor foodies), denk aan de de Award winning Orekees schapenkaas van Wezenspyk. Zeer regelmatig zijn er festivals en evenementen. Je kunt een wandeling maken door het groene duingebied, er zijn musea en prachtige fietsroutes.
De overtocht van Den Helder naar Texel duurt ongeveer 20 minuten. Aangekomen in 't Horntje is het 8 minuten autorijden naar Den Burg. Den Burg is het gezelligste dorp van Texel met veel leuke winkels, restaurants, cafés en terrassen, een bioscoop, bibliotheek en een zwembad. Er zijn 5 basisscholen en een middelbare school waar de opleidingen vmbo, havo of vwo gevolgd kunnen worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-06-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Foto's