Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Vinkenstraat 1 G 1506CL Zaandam, Russische buurt

Bewaar object

Omschrijving

OPEN HUIS donderdag 4 oktober van 16.30 uur tot 17.30 uur.
(niet te bezichtigen omdat deze verdieping nieuwbouw is)

Onherkenbaar, dit pand op de hoek van de Vinkenstraat en de Westzijde in Zaandam! Zoals het hele stadshart grondig onder handen genomen is, wordt dit voormalige winkelpand compleet vernieuwbouwd en uitgebreid met acht wooneenheden. Waaronder dit heerlijke penthouse met een fantastisch dakterras en twee f drie slaapkamers, die keuze ligt bij de koper. Gevelhoge ramen aan drie kanten brengen de zo typerende skyline van Zaandam heel dichtbij. De leefruimte ligt direct aan de Westzijde, waar de grandeur van weleer met heel veel inspanning is teruggebracht. Wat een topplek!

Dit penthouse is bedoeld voor de jonge professionelen die lekker luxe thuis willen komen na een lange dag werken en daar willen genieten van wat zij hebben bereikt. Die zich graag omringen met luxe maar wel karakteristiek willen wonen... Omringd door gezelligheid en uitgaansmogelijkheden, waar de restaurants, shops en het theater om de hoek liggen. Bestemd voor hen die, naast de carrire, ruimte willen houden om van het leven te genieten.
Op 12 minuten treinen of een kwartiertje autorijden van de Amsterdamse binnenstad is het ineens wl haalbaar om een woning te vinden die bij je wensen past. Werk je op de Zuidas, daar doe je 20 minuten over!

De woning wordt nieuw opgeleverd, met alle keuzevrijheid in vloer- en wandafwerking. Omdat een keukeninrichting zo persoonlijk is, wordt deze wel voorzien maar niet ingevuld. Het leidingwerk ligt er. Wat je zelf uitkiest, kan eenvoudig genstalleerd worden.
Zowel het separate toilet als de badkamer worden kant-en-klaar opgeleverd, met hoogwaardig sanitair, moderne kranen en fraai tegelwerk.

Gezamenlijk bezit brengt een gedeelde verantwoordelijkheid met zich mee. Het gebouw en de centrale ruimtes horen op peil te worden gehouden en daarvoor moet geld worden gereserveerd. De Vereniging van Eigenaren wordt professioneel opgericht en geleid. Dit geeft de bewoners de rust dat de waarde van hun bezit uitstekend wordt bewaakt. Elke eigenaar krijgt uiteraard zeggenschap over de onderhouds- en reserveringsplannen. De winkel onder het appartementengebouw, aan de Westzijde 3, maakt eveneens onderdeel uit van de VvE.

Indeling
Begane grond: gesloten hoofdingang aan de Vinkenstraat. Bellentableau met intercom en brievenbussen. Gezamenlijke hal met trappenhuis naar de verdiepingen.
Derde etage: entree appartement. Gang met meterkast. Berging met opstelling CV-installatie en aansluitingen voor wasmachine en -droger. Toilet met fontein.
Royale living* met volledige glazen wand aan de Vinkenstraatzijde. Voorziening keuken (casco met afgedopt leidingwerk) in verbindende ruimte naar eetkamer. Dubbele openslaande deuren in glazen wand leiden naar het riante dakterras van circa 46 m2.
Slaapkamer. Badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet. Tweede slaapkamer met glazen wand met uitzicht op de Westzijde en de Dam.

* Er is een variant mogelijk waarbij een derde slaapkamer wordt gecreerd. De living wordt daarbij iets kleiner, net als de badkamer. Deze wordt dan uitgevoerd met een enkele wastafel.


Appartement wordt zonder keuken opgeleverd, wel met sanitair.
Projectnotaris: Notariskantoor Dijkhuis Koeman
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-09-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
102 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Vinkenstraat 1 G 1506CL Zaandam, Russische buurt

naar Vinkenstraat 1 G 1506CL Zaandam, Russische buurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand