Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Westhavenweg 62 A 1042AL Amsterdam, Westhaven Noord

Vraagprijs € 220.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Zelfstandige bedrijfsunit van circa 243 mē v.v.o. (NEN 2580 meetrapport aanwezig) verdeeld in bedrijfsruimte van circa 178 mē + kantoorruimte van circa 65 mē op de eerste etage inclusief drie parkeerplaatsen op het maaiveld.

Vraagprijs € 220.000,-- k.k.
Bovengenoemde koopsom dient vermeerderd te worden met de dan geldende BTW.

Indeling
De bedrijfsruimte op de begane grond is toegankelijk middels een grote overhead-deur en kent een vrije hoogte van circa 7.21m. Daarnaast treft men een bezoekersentree vanaf de begane grond, met hal, separaat toilet en stalen wenteltrap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich een kantoorruimte met toilet en kitchenette. Voor het pand zijn drie parkeerplaatsen gelegen die bij het object horen.

Locatie en bereikbaarheid
Object ligt op bedrijventerrein "Atlantis" in het havengebied Westpoort in het hart van het Westelijk havengebied. Het bedrijventerrein kent een breed scala aan bedrijven en kent een goede ontsluiting via de snelweg A10/E22, de Coentunnel en de snelweg A8.

Eigendomssituatie
Het betreft hier een tijdelijke recht van erfpacht van de Haven Amsterdam, eindigend op 31 januari 2048 welke tevens is afgekocht tot het einde van deze periode. Algemene voorwaarden voor tijdelijke erfpacht havengebied 1992 zijn van toepassing.

Bestemming
De publiek-/privaatrechtelijke bestemming is Bedrijf-2 conform het vigerende bestemmingsplan Westhaven.

Bijzonderheden
- Kosten koper en exclusief btw.
- Projectnotaris van toepassing Schut van Os.
- Aanvaarding in overleg, kan spoedig.
- Bouwjaar 1997.
- Ouderdomsclausule van toepassing.
- Object wordt verkocht door de curator. Concept koopakte komt op aanvraag beschikbaar en wijkt op punten af van ringmodel.
- Zijdens verkoper geldt een opschortende voorwaarde met betrekking tot het verkrijgen van machtiging van de rechter-commissaris.
- De VvE 'slaapt' nog. Op verzoek van een van de appartementsrechthebbenden is een boekhouder als beheer aan het werk om voor de VvE relevante dingen op de rails te krijgen, zoals een collectieve verzekering, meer jaren onderhoudsplan, begroting en periodieke bijdragen van de leden.
- Een (potentiële) koper dient vooraf alle onderzoeken tot zijn of haar genoegen uit te voeren. Verkoper geeft geen garanties. Koper accepteert het verkochte in de staat waarin het zich bevindt ten tijde van de verkoop.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-03-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
243 m²
Opp bedrijfshal
178 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Westelijk Havengebied

Van industrie naar stad Het Westelijk Havengebied ligt aan de westnoordwestelijke kant van de hoofdstad, ten zuiden van het Noordzeekanaal, in stadsdeel Westpoort. Het is een havengebied, bedrijventerrein en industriegebied, waar veel wordt gewerkt en weinig wordt gewoond. Het omvat de vierde haven van West-Europa en is het grootste aaneengesloten bedrijventerrein van Nederland. De bedoeling is dat dit in de toekomst gaat veranderen.
Wonen en werken in Westpoort: Haven-Stad
De gemeente Amsterdam heeft het plan in het Westelijk Havengebied Haven-Stad te realiseren. Haven-Stad wordt een wijk zo groot als Haarlem in een industrieel gebied met een rauw randje aan het water, met 40.000 tot 70.000 woningen en 50.000 arbeidsplaatsen. Met deze ontwikkelingen, die op 21 november 2017 werden goedgekeurd, draagt de gemeente Amsterdam bij aan de grote behoefte aan woningen in de metropoolregio Amsterdam. Naast wonen en werken zullen uiteraard ook scholen, sport, kunst en cultuur, recreatie en groen worden ontwikkeld.
Haven-Stad: een stad in de stad
Het is de bedoeling dat Haven-Stad een stad in de stad wordt; alles zal op loop- of fietsafstand zijn. Je kunt je kinderen lopend of op de fiets naar school brengen en werken om de hoek. De bedrijven die er nu al gevestigd zijn zullen perfect passen in het beeld dat men van Haven-Stad heeft; een wijk met voornamelijk werkgelegenheid in de creatieve sector. De schaalgrootte van Haven-Stad biedt een enorme kans om duurzame energie, circulair bouwen en hergebruik in te voeren. Daarnaast zullen er weinig parkeerplaatsen komen en wordt onderzoek gedaan naar optimale bereikbaarheid door openbaar vervoer.