Wilhelminastraat 130 1054WP Amsterdam, Cremerbuurt West

Vraagprijs € 1.995.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1900
Woonoppervlakte
282 m²
Aantal kamers
10
Perceeloppervlakte
118 m²

Omschrijving

Mooi en goed onderhouden beleggingspand met 2 lege woningen.

Goed onderhouden pand bestaande uit 3 woningen. De woningen zijn allen in 2003/2005 intern gerenoveerd en voorzien van dubbele beglazing, nieuwe leidingen, sanitair en keukens. Het dubbele benedenhuis wordt verhuurd opgeleverd. De andere twee woningen zijn leeg en direct verhuurbaar.

De benedenwoning is verhuurd voor 17.270,40 per jaar. De beide andere woningen hebben een huurwaarde van ca. 48.000,- per jaar. Totaal is er een huur van ca. 65.000,- per jaar te realiseren. Het onderhoud is volledig op peil. In 2018 is het buitenschilderwerk aan de voorzijde gedaan. Intern zijn de beide lege woningen geschilderd.

Er is een bouwvergunning voor het realiseren van een dakterras.

Omgeving:
Gelegen in Oud-West, om de hoek van de Jan Pieter Heijestraat en op loopafstand van de Hallen maar ook het Vondelpark.

Om de hoek zijn de J.P. Heijestraat en de Overtoom met tal van winkels en eetgelegenheden. Daarnaast ligt het Vondelpark op loopafstand.

Op de Overtoom is om de hoek keurslager Res, een groenteboer en een Albert Heijn. Een AH maar ook een Ekoplaza zijn op de J.P. Heijestraat.

Uitstekend gelegen ten opzichte van uitvalswegen. Tramlijn 1 stopt op de Overtoom en met de auto is afslag S106 binnen enkele minuten bereikbaar.

Doordat de Wilhelminastraat enkel 1-richtingsverkeer heeft en bestemmingsverkeer is het rustig qua verkeer.

Overzicht:
Begane grond + 1e verdieping
GO wonen: ca. 116 m
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 5 m
Externe bergruimte: ca. 18 m
Tuin: ca. 25 m
Verhuurd voor 17.270,40 per jaar

2e verdieping + 3e verdieping achter
GO wonen: ca. 80 m
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 10 m
Huurwaarde ca. 24.000,- per jaar

3e verdieping voor + 4e verdieping
GO wonen: ca. 87 m
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 5 m
Huurwaarde ca. 24.000,- per jaar

Bijzonderheden:
- Gebruiksoppervlakte wonen circa 282 m, tuin circa 25 m, verkeersruimte circa 12 m
- Gelegen op eigen grond
- Het tegenovergelegen pand op no. 129 is eveneens te koop
- Bouwvergunning uit 2005 voor oprichting dakterras
- Mooi beleggingsobject
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief
- De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Voor meer informatie, de brochure en plattegronden kijk op onze site!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-11-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
282 m²
Perceeloppervlakte
118 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
10
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Overtoomse Sluis

Overtoomse sluis ligt op de grens tussen het voormalige Oud-West en De Baarjes. Het is de deel net buiten het centrum met allerlei trendy cafs, restaurants en koffiespots te vinden zijn. De meeste hotspots zitten langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein, een gebied waar de hipsters van Amsterdam graag hun zwoele zomeravond of luie weekendmiddag borrelend doorbrengen. Populaire spots zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoek, waar je lekker met je wijntje aan het water kunt zitten. Je kunt er ook goed eten, van ontbijt tot diner. Net als bij het ietwat verborgen Caf Cook, waar je naast de knusse huiskamersfeer binnen, ook nog eens de hele dag zon hebt op het pleinterras. Voor je clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar een rustiger plek? Dan zijn het Rembrandtpark en Erasmuspark om de hoek.