Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Wimbledonpark 285 1185XJ Amstelveen, Keizer Karelpark-West

Bewaar object

Omschrijving

Licht TWEE, mogelijkheid tot DRIE, kamer appartement gelegen op de BEGANE GROND in het goed onderhouden nieuwbouwcomplex "Bellegarde" aan het Wimbledonpark.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 107 m2, beschikt over een zonnig terras, een berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.

OMGEVING:
De wijk wordt gekenmerkt door vrij parkeren, de nabijheid van de (luxe) winkels aan het Stadshart Amstelveen, de tennisclub, de vele recreatie mogelijkheden van het Amsterdamse Bos en de gunstige ligging ten opzicht van de uitvalswegen richting A2, A4, A9 en A10.
Het openbaar vervoer wordt geregeld middels een variatie aan buslijnen en de (snel) tramlijn 51 is op fietsafstand.
Alle verbindingen brengen u in een mum van tijd richting de binnenstad van Amsterdam of naar Schiphol.
De winkels aan de van der Hooplaan voor de dagelijkse boodschappen zijn op fietsafstand van de woning gelegen, het vernieuwde winkelcentrum in de Westwijk is snel en eenvoudig te bereiken, evenals de Albert Heijn XL in Bovenkerk.

INDELING:
Begane grond: bellentableau, brievenbussen, entree naar het complex, entree appartement, hal, separaat toilet, stookruimte, kastruimte/berging, ruime slaapkamer aan de voorzijde, badkamer voorzien van dubbele wastafels, toilet, ligbad en douche gelegenheid, L-vormige open keuken met aangrenzend de bijkeuken met wasruimte en stookruimte, woon-eetkamer, zonneterras, berging in het souterrain als ook de eigen parkeerplaats.

Woonkamer en keuken:
Op de grond is een luxe massief houten vloer aangebracht. De woonkamer is ruim genoeg om te worden opgedeeld in een woon- en een eetgedeelte. De L-vormige witte keuken staat in directe verbinding met de woonkamer en beschikt over inbouw apparatuur. Door de vele (hoge) raampartijen is deze ruimte aangenaam licht en doet ruimtelijk aan.

Slaapkamer:
De slaapkamer is aan de voorzijde van het pand gelegen en meet een oppervlakte van circa 21 m2.
Er bestaat een mogelijkheid om een tweede (slaap)kamer aan de terraszijde te maken. In de slaapkamer is dezelfde luxe houten vloer aangebracht zoals in de woonkamer en in de hal.

Badkamer & Toiletruimte:
Het toiletruimte is separaat, de badkamer is uitgerust met een ligbad, dubbele wastafels, een douche-gelegenheid, handdoekradiator en een tweede (zwevend) toilet.

Buitenruimte:
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruim privé terras op het westen gelegen. Het terras meet een oppervlakte van circa 33 m2. Tevens is er een gemeenschappelijke onderhoudsvrije achtertuin.

Berging:
In het souterrain bevindt zich een berging behorende bij de woning. Deze berging heeft een oppervlakte van 7 m2.

Parkeren:
Het appartement beschikt over een eigen vaste parkeerplaats in de parkeerkelder. Deze parkeerplaats is slechts enkele meters verwijderd van het trappenhuis.
Bezoekers kunnen de auto kosteloos voor de deur van het complex parkeren en op het nabij gelegen parkeerterrein.

VvE Beheer en servicekosten:
De VvE Bellegarde wordt professioneel beheerd.
Alle relevante stukken zijn bij ons op kantoor aanwezig.
De maandelijkse servicekosten voor het appartement en de parkeerplaats bedragen € 212,39.
(appartementsrecht € 181,61, parkeerplaats € 30,78)

Roerende Zaken:
Zie bijgevoegde ingevulde Lijst van Zaken

Energielabel:
Bij juridische overdracht van het appartementsrecht overhandigt verkoper aan koper een energielabel.

Oplevering & Bijzonderheden:
Oplevering in overleg. Het appartement is ook voor minder validen gemakkelijk toegankelijk.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-02-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
107 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Wimbledonpark 285 1185XJ Amstelveen, Keizer Karelpark-West

naar Wimbledonpark 285 1185XJ Amstelveen, Keizer Karelpark-West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand