Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Zuider Stationsweg 20 2061HE Bloemendaal

Koopsom € 1.650.000 

Huurprijs op aanvraag

Bewaar object

Omschrijving

Een buitenkans om te mogen werken in een historisch stationsgebouw als dit komt niet vaak voorbij...

Op een unieke locatie op steenworp afstand van de Randstad ligt dit voormalige stationsgebouw van Bloemendaal direct naast Haarlem. Het door Dirk Margadant ontworpen gebouw werd op 1 mei 1900 geopend en is enkele jaren geleden gerenoveerd en getransformeerd tot een prachtige kantoor locatie met een chique uitstraling in een moderne lichte werkomgeving. De combinatie van de zichtlocatie van het stationsgebouw en de bereikbaarheid van het geoutilleerde kantoorgebouw draagt bij aan deze fantastische locatie.

Ligging
Het station Bloemendaal is centraal gelegen naast de spoorlijn Haarlem-Alkmaar met een directe verbinding naar Amsterdam. Door de logistiek praktische ligging is het voormalige stationsgebouw makkelijk bereikbaar via de randweg in Haarlem. Op nog geen 10 minuten loopafstand, op de Bloemendaalseweg te Bloemendaal, bevinden zich hoog gekwalificeerde winkels, een postkantoor, supermarkt en diverse horeca gelegenheden. Het NS-station Bloemendaal ligt direct naast het kantoorgebouw, met een verbinding naar Amsterdam, Uitgeest/Alkmaar en Den Haag/Rotterdam. Op slechts 30 autominuten zijn Amsterdam, Schiphol & Den Haag bereikbaar

Indeling
Begane grond: hoofd entree met royale hal en fraaie marmeren vloer. De centrale hal geeft toegang tot alle vertrekken op de begane grond als mede de toegang tot de voormalige dienstwoning op de eerste en tweede verdieping. Direct tegenover de entree met dubbele deuren bevind zich een woonkamer (voormalige wachtkamer) welke voorzien is van een fraaie parketvloer, openhaard en berging. Het voormalige bagage depot is getransformeerd tot een prachtige ruimte welke ideaal is voor partijen, lezingen en/of meerdere werkplekken en beschikt over meerdere openslaande deuren naar het terrein grenzend aan het perron. In de voormalige eerste klas wachtruimte bevindt zich een eersteklas vergaderruimte met aangrenzende serre. De professionele keuken, voorraadruimte en moderne toiletgroepen dragen bij aan het geoutilleerde kantoorgebouw.
Eerste Verdieping: via een afsluitbare deur op de begane grond bereikt u de voormalige dienstwoning die ingericht is met meerdere lichte en ruime kantoorvertrekken alsmede een woonkeuken, twee aparte toiletten en doucheruimte en magazijnruimte met cv opstelling.
Tweede verdieping: deze verdieping beslaat een grote ruimte met meerdere werkplekken en een prachtig opengewerkte kap en massief houten vloeren toilet en kitchenette.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegronden.
- Bruto vloeroppervlakte (BVO) 434m2.
- Verhuurbaar vloeroppervlakte (VVO) 331m2.
- Deelverhuur mogelijk.
- Vrijstaand voormalig stationsgebouw uit 1900.
- Goed onderhouden en modern verbouwd.
- Uitstekende verhuurmogelijkheden.
- Begane grond v.v. professionele keuken met ruime bijkeuken.
- uitstekende en moderne sanitaire voorzieningen.
- Ruime kelder voor opslag.
- Uitgebreide elektrische installatie.
- Volledig v.v. databekabeling.
- Uitstekende bereikbaarheid.
- Vrij parkeren in de directe omgeving.
- Oplevering en aanvaarding in overleg.

Bekijk een 3D presentatie van het stationsgebouw via onderstaande link:
https://my.matterport.com/show/?m=JfDyT6XAXkn
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-10-2015
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's