Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

A5.02 De Walserij 0 ong 1506 Zaandam, Oud West

Koopsom € 305.000 

Bouwjaar
2011-
Woonoppervlakte
63 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Perfect gelegen, perfect bereikbaar, de Industrieel aan de Zaan!!

Van het type de Walserij zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar.

Op deze locatie was ooit een industriŽle gasfabriek uit 1859 gevestigd. Fabrieken werden in deze periode met een bijzonder gevoel voor verfijning en detail ontworpen. Grote metselwerkvlakken werden verdeeld door middel van muurvelden in een meer menselijke schaal. Op maaiveldniveau vond de fabriek hierdoor aansluiting met de omliggende bebouwing. Meer naar boven toe werden de openingen en ornamenten groter. Deze bijzondere ontwerpbenadering heeft de architect geÔnspireerd bij het ontwerpen van De Industrieel.

Het appartementengebouw met 9 bouwlagen is gesitueerd bovenop een half-verdiepte parkeergarage met bergingen. Door het ontwerp met donkergekleurd metselwerk ontstaat er een stoer en stevig gebouw. Het industriŽle karakter wordt versterkt door zorgvuldig gepositioneerde grote leefbalkons aan de gevel. De kleurstelling van de gevelopeningen is donker en zal het industriŽle karakter versterken. De gevel met een structuur van muurvelden, metselwerkdetaillering en een metselwerklijst verwijst naar het industriŽle verleden van de locatie.

De Walserij:
Een fijn appartement met twee slaapkamers en een ruime woonkamer van 25 m≤.
Naast de berging in de stallingsgarage heeft u in het appartement zelf ook extra bergplaats in de ruimte naast de keuken.
De badkamer is uitgerust met een douche en wastafel. Tevens is er een separaat toilet.

Vanaf het balkon en vanuit de grote raampartijen van de woonkamer kijkt u naar de levendige Prins Bernhardbrug. Het appartement is met het balkon op het noordwesten georiŽnteerd.
Na thuiskomst geniet u in de avonduren heerlijk van de zon!

De woning is uitgerust met een complete badkamer met tegelwerk op de vloeren en de wanden. Als optie heeft u de keuze voor een ander type sanitair en/of andere tegels. Voor de keuken heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit twee verschillende opstelplaatsen. Zo kunt u na oplevering de keuken naar eigen wens indelen en plaatsen.

De groene binnentuin bij appartementengebouw A en het terrein tussen de gebouwen A en B is onderdeel van het project. Er is veel ruimte voor groen, ťn het ontmoeten van uw buren door gebruik te maken van de verschillende bankjes en speeltoestellen voor de kinderen. De paden en het pleintje in dit binnengebied zijn openbaar toegankelijk. De Ďonderdoorgangí door appartementengebouw A geeft ook vanaf de Westzijde een prachtige doorkijk naar de Zaan, die middels een trap bereikbaar is. Er wordt een ruim opgezette mooie houten steiger aangelegd waar men kan genieten van het water of tijdelijk kan aanmeren met een bootje.


Maak snel een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor en maak kans op dit schitterende appartement.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2011-

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
63 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder