Vorige | Volgende

Aafje Andersstraat 0 ong 1336DZ Almere, Stripheldenbuurt

Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
121 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Aan de Aafje Andersstraat gelegen nieuw te bouwen moderne hoek- en tussenwoningen. Deze nieuwe hoekwoning (bouwjaar 2019) met tuin en berging beschikken over 3 slaapkamers.

De Stripheldenbuurt is één van de jongste wijken van Almere en voorzien van veel openbaar groen en diverse stadsgrachten en waterpartijen. De wijk is speels opgezet en er zijn veel speelvoorzieningen voor de jeugd aanwezig. Zo is er de activiteitenzone op de Evenaar met basketbal, tennis, voetbal en een spectaculaire skatebaan, en vele speeltuintjes in de wijk voor de kleinere kinderen. Zowel Openbaar vervoer (NS Station), uitvalswegen en voorzieningen zoals scholen, winkels en sportaccommodaties zijn uiteraard ook in de directe omgeving aanwezig.

Indeling: entree, meterkast, toilet met fonteintje, toegang tot eetgedeelte, trapopgang, aansluitingen voor de keuken zijn te vinden tussen het eetgedeelte en de woonkamer, hier kunt u de keuken plaatsen, woonkamer met deur naar de achtertuin.

1e verdieping: overloop, de badkamer wordt geplaatst met toilet, wastafel en douche, toegang tot 2 slaapkamers.

2e verdieping: overloop met wasruimte en toegang tot 1 slaapkamer. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst.

De woning heeft een bakstenen gevel en hardhouten kozijnen.

De woning bouw van de woning is inmiddels begonnen.

Het volgende meerwerk is al in de woning verwerkt:
6 stuks draai-kiep-ramen
1x houten binnendeurkozijn hal – woonkamer
Vloerverwarming begane grond (basis)
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-01-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
121 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Almere

Almere is een van de jongste steden van Nederland en ligt vanaf Amsterdam aan de overkant van het IJmeer. Het is een feest voor liefhebbers van moderne architectuur. Almere is ‘nieuw land’; de stad is vanuit het niets ontworpen en gebouwd. Nadat in de jaren ’60 de polder Zuidelijk Flevoland werd aangelegd, verschenen in 1976 de eerste huizen in Almere. Tegenwoordig telt de stad bijna 200.000 inwoners en vind je er een breed aanbod aan cultuur, entertainment, winkels en restaurants. Ook trekt de stad veel architectuurliefhebbers vanwege de verbluffende combinatie van de moderne stad met het water, de vergezichten en de natuur.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder