Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Aalsmeerderdijk 320 en 321 1436BE Aalsmeerderbrug

Koopsom € 895.000 

Bouwjaar
2022
Woonoppervlakte
190 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
338 m²

Omschrijving

Zoek je een woning met veel ruimte en een waanzinnig uitzicht welke helemaal naar eigen smaak ingedeeld en ingericht kan worden?

Op een prachtige locatie aan de Aalsmeerderdijk 320 & 321 te Aalsmeerderbrug komen TWEE SEMI VRIJSTAANDE WONINGEN met TWEE PARKEERPLAATSEN op eigen terrein. Aan de voorzijde van de woning is er heel mooi uitzicht op de Ringvaart. De woningen hebben maar liefst een woonoppervlakte van ca 190 m en zijn dan ook ruim te noemen! De kavels hebben een oppervlakte van respectievelijk ca. 338 m en ca. 337 m. De woningen zijn op de begane grond voor een beperkt deel geschakeld en worden gebouwd conform de huidige bouweisen. Dit betekent dat deze woningen o.a. gasloos worden gebouwd en worden voorzien van een warmtepomp met vloerverwarming- en koeling systeem.

Voor beide woningen geldt dat er standaard 3 slaapkamers aanwezig zijn waarbij n slaapkamer een ruime inloopkast heeft. De badkamer is inbegrepen in de koopsom en voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel. Het toilet op de 1e verdieping is separaat en bevindt zich op de overloop.
Alle buitengevelkozijnen, ramen en deuren van de woningen worden traditioneel in hardhout uitgevoerd.
Uiteraard kun je met de kopers begeleider al je wensen bespreken en kijken of dat alles past binnen wat mogelijk is.

Voor alle informatie over de woning en alle opties verwijzen wij je naar de plattegronden en de technische omschrijving.

De start van de bouw begint zodra beide woningen zijn verkocht. De prognose is om aan het einde van het eerste kwartaal / begin tweede kwartaal 2022 te starten.

Oppervlaktes van de kavels:
Bouwnummer 1 - groot ca. 338 m
Bouwnummer 2 - groot ca. 337 m

Koopsommen:
Bouwnummer. 1 895.000,- vrij op naam
Bouwnummer. 2 895.000,- vrij op naam

INTERESSE?:
Vul het inschrijfformulier in en zorg dat deze uiterlijk op 12 november om 16.00 uur volledig ingevuld en ondertekend door de makelaar is ontvangen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
--
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
190 m²
Perceeloppervlakte
338 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Aalsmeer

Denk je aan Aalsmeer, dan denk je aan de bloemenveiling. De sierteelt is onlosmakelijk verbonden met de historie van Aalsmeer. Echte liefhebbers kunnen ook een bezoek brengen aan de Bloemenveiling Aalsmeer, waar je een goede indruk krijgt van de ware omvang van de bloemenindustrie in de Bollenstreek. De huidige bloemenveiling is ontstaan uit een fusie van twee kleinere veilingen en heeft Aalsmeer wereldwijd als bloemengemeente op de kaart gezet. De treffende kleuren van bloeiende tulpen zijn in de lente een typisch Nederlandse bezienswaardigheid.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder