Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Aalsmeerderdijk 380 1436BJ Aalsmeerderbrug, Aalsmeerderbrug

Koopsom € 1.350.000 

Omschrijving

Een breed front langs het kanaal, de Ringvaart van Haarlemmermeer. Hier staan nu twee huizen en twee fantastische bedrijfsloodsen, inclusief een kantoorruimte. Uitermate geschikt voor uw bedrijf aan huis, zeker -maar niet perse noodzakelijk- als het water-gerelateerd is. Ook is het mogelijk om het hele perceel te herontwikkelen, bijvoorbeeld zoals ze aan de overkant hebben gedaan. De kade is eigendom, de percelen zijn uitgegeven in recht van opstal maar kunnen eveneens in eigendom worden verkregen c.g. het recht van opstal kan eeuwigdurend worden afgekocht. Meer dan voldoende mogelijkheden dus. Kom vooral een keer kijken en laat u informeren door onze makelaar.

382-384
Twee loodsen met een respectievelijke oppervlakte van circa 275 en 470 m▓. In de grootste loods is een kleine kantoorunit gebouwd.

Het achterterrein is verhard met betonplaten (onderheid) en er is een betonnen keerwand. Bij herontwikkeling van het geheel is het mogelijk hier parkeerplaatsen te realiseren. Bij voortgezet gebruik is het een ideaal opslagterrein.

380
Het woonhuis Aalsmeerderdijk 380 is verouderd en verzakt en wordt op dit moment verhuurd.

381
Het woonhuis Aalsmeerderdijk 381 is netjes onderhouden en heeft, globaal, de volgende indeling:
Begane grond: Entree/hal met garderobe en badkamer met ligbad/douche en toilet, lichte L-vormige woonkamer met veel ramen. Leuk uitzicht over de ringvaart van Haarlemmermeer. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van inbouwapparatuur. Via een kleine bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine bereikt u de sfeervolle patiotuin;
1e Verdieping: Overloop, grote slaapkamer over de gehele breedte aan de voorzijde, drie kleinere slaapkamers;
2e Verdieping: Vliering/bergzolder.


Bijzonderheden:
-Aan de waterzijde is een elektrische aansluiting van 220/380 volt op de steiger en is er een hydraulische bootlift. Hefcapaciteit 2.500 kg;
-Met de Gemeente Haarlemmermeer is reeds contact geweest over herontwikkeling (woonhuizen);
-De dakbedekking van de loodsen is asbesthoudend. Een kostenraming voor verwijdering is aanwezig.
-Er is sprake van bodemverontreiniging, bij voortgezet gebruik is deze 'ge´soleerd', bij herontwikkeling dient dit gesaneerd te worden, een kostenraming is aanwezig. Op sanering kan subsidie worden verkregen. Meer informatie beschikbaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-05-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Aalsmeer

Denk je aan Aalsmeer, dan denk je aan de bloemenveiling. De sierteelt is onlosmakelijk verbonden met de historie van Aalsmeer. Echte liefhebbers kunnen ook een bezoek brengen aan de Bloemenveiling Aalsmeer, waar je een goede indruk krijgt van de ware omvang van de bloemenindustrie in de Bollenstreek. De huidige bloemenveiling is ontstaan uit een fusie van twee kleinere veilingen en heeft Aalsmeer wereldwijd als bloemengemeente op de kaart gezet. De treffende kleuren van bloeiende tulpen zijn in de lente een typisch Nederlandse bezienswaardigheid.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder