Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Aalsmeerderweg 249 - P 1432CM Aalsmeer, Oosteinde

Huurprijs € 30.500 per jaar

Omschrijving

Thans te huur deze zeer fraai verbouwde bedrijfsruimte op het Lemo bedrijventerrein. Op dit kleinschalige afsluitbare terrein hangt een goede en collegiale sfeer. Een fijne plek voor elke ondernemer.

Voor de bedrijfsruimte zijn ca 5 parkeerplekken op eigen terrein.

De bedrijfsruimte.
Entree, hal met meterkast (12 groepen met aardlek en glasvezel), spreekkamer (ca 6 x 6 meter), bedrijfshal van ca 243 m2 (Nen gemeten).
Een grote roldeur geeft toegang tot deze bedrijfshal.

Eerste verdieping:
Overloop, spreekkamer aan de voorzijde voorzien van airco, kantineruimte, 2 toiletten, werkkamer v.v. airco en een lichtkoepel, aan het einde van de gang nog een spreekkamer met airco en lichtkoepel.

Algemeen:
- Datakabels en t.v. aansluiting aanwezig.
- Kantoorruimtes zijn voorzien van systeemplafond en laminaatvloer. Tevens zijn alle wanden gestuukt.
- Hele begane grond vloer is voorzien van vloerverwarming.
- Oplevering in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-07-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Aalsmeer

Denk je aan Aalsmeer, dan denk je aan de bloemenveiling. De sierteelt is onlosmakelijk verbonden met de historie van Aalsmeer. Echte liefhebbers kunnen ook een bezoek brengen aan de Bloemenveiling Aalsmeer, waar je een goede indruk krijgt van de ware omvang van de bloemenindustrie in de Bollenstreek. De huidige bloemenveiling is ontstaan uit een fusie van twee kleinere veilingen en heeft Aalsmeer wereldwijd als bloemengemeente op de kaart gezet. De treffende kleuren van bloeiende tulpen zijn in de lente een typisch Nederlandse bezienswaardigheid.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder