Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Aalsmeerderweg 283 - 32 1432CN Aalsmeer, Oosteinde

Huurprijs € 795 per maand

Omschrijving

Op centrale locatie gelegen aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer wordt momenteel TE HUUR aangeboden een fraaie en multifunctionele ‘turn-key’ KANTOORRUIMTE ter grootte van ca. 72 m² met VRIJ UITZICHT en een eigen parkeerplaats.

Algemeen:
Het object kent een uitstekende ligging en bereikbaarheid ten opzichte van Luchthaven Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer en het bedrijvenpark ‘Green Park’ en wordt onder meer ontsloten door de uitvalswegen A4, A5 en A9 en de N201. Per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar via buslijn 171.

Oppervlakte:
Ca. 72 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping.

Voorzieningen/ installaties:
De kantoorruimte is met oog voor detail hoogwaardig afgewerkt en is onder meer voorzien van:
- zelfstandige entree met mogelijkheid voor garderobe;
- gas-, water- en elektra aansluiting tot in de meterkast;
- C.V. installatie (Intergas HR);
- vloerverwarming;
- mechanische ventilatie;
- systeemplafond voorzien van inbouwspots;
- luxe toilet met wasbak en douche;
- moderne keuken voorzien van diverse apparatuur, o.a. vaatwasser;
- isolerende, zonwerende beglazing;
- vuren houten trap naar verdiepingsvloer;
- laminaatvloer;
- bouw met hoogwaardige isolatie;
- zonnepanelen.

Bestemming:
Voor informatie en een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Aalsmeer, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto? Het object is direct verbonden met de Rijkswegen A9 en A4 in de richting van Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem. U kunt in overleg parkeren op het terrein direct voor de kantoorruimte. De nieuwe provinciale weg N201 (Haarlem-Hilversum) is in slechts 7 minuten te bereiken en is gelegen nabij de Bloemenveiling Aalsmeer (Royal FloraHolland).

Komt u met de fiets?
De Aalsmeerderweg is gelegen op ca. 30 minuten fietsen vanaf Amsterdam Centrum door het Amsterdamse Bos, ca. 20 minuten vanaf Amsterdam Zuid en op minder dan 5 minuten vanaf Schiphol Oost en Amstelveen.

Komt u met het openbaar vervoer?
Op minder dan enkele minuten lopen is een bushalte gelegen vanwaar u in ca. 15 minuten op Schiphol Plaza bent (bus 199) en in ca. 10 minuten op het busstation Amstelveen.

Parkeergelegenheid:
Voor het gebouw bevinden zich drie parkeerplaatsen op eigen terrein.
1 parkeerplaats staat huurder exclusief ter beschikking. Daarnaast is in de directe omgeving voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
Wederzijds, in overleg.

Contract:
Gebaseerd op het standaard model ROZ (model 2015).

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Gelijk aan 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
€ 55,- per maand t.b.v. water en elektra (tussenmeter) op basis van een voorschot met nacalculatie. Verwarming (gas) zal door huurder op eigen naam worden gezet.

Huurder draagt op eigen risico en kosten zelf zorg voor eventuele contracten ten behoeve van o.a.:
- telefoon- en internetaansluiting;
- schoonmaak van de eigen kantoorruimte.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Contract:
Gebaseerd op het standaard model ROZ (model 2015).

Oplevering:
Per direct mogelijk.

Energielabel gebouw:
Volgt.

Bouwjaar:
2009

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor
enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars op 020 543 73 73.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-06-14
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Aalsmeer

Denk je aan Aalsmeer, dan denk je aan de bloemenveiling. De sierteelt is onlosmakelijk verbonden met de historie van Aalsmeer. Echte liefhebbers kunnen ook een bezoek brengen aan de Bloemenveiling Aalsmeer, waar je een goede indruk krijgt van de ware omvang van de bloemenindustrie in de Bollenstreek. De huidige bloemenveiling is ontstaan uit een fusie van twee kleinere veilingen en heeft Aalsmeer wereldwijd als bloemengemeente op de kaart gezet. De treffende kleuren van bloeiende tulpen zijn in de lente een typisch Nederlandse bezienswaardigheid.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder