Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Aalsmeerderweg 295 1432CP Aalsmeer, Oosteinde

Vraagprijs € 450.000 

Bouwjaar
1927
Woonoppervlakte
115 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
290 m²

Omschrijving

Bijzonder fraaie 2-onder-1 kap woning met diepe en riant aangelegde voortuin gelegen op het zuiden. Het object beschikt over twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De Woning heeft uitstekende verbindingen via de A4, A5 en A9 naar Amsterdam, Amstelveen en Schiphol. Met de Oosteinderpoelpolder, Westeinderplassen en het Amsterdamse bos in de buurt is er genoeg mogelijkheid voor watersport en ontspanning. Ook is voor de dagelijkse boodschappen het Poldermeesterplein nabijgelegen. Tevens zijn er diverse scholen en kinderopvang in de omgeving.
Woonoppervlakte ca 113m2, Perceel oppervlakte ca 290m2 en oplevering in overleg.

For English translation see below!

Indeling:

Begane grond:

Binnenkomst is via de zijkant van de woning. Ruime entree/hal met gasten toilet voorzien van een fonteintje. Op de begane grond is tevens een badkamer en een ruime bijkeuken uitgerust met een grote lichtkoepel, een inbouwkast, Amerikaanse koelkast en de meterkast. Badkamer is opgetrokken in lichte kleurstelling en voorzien van een douche, ligbad, wastafel met meubel en spiegel. Aan de achterzijde van de woning is nog een stenen geïsoleerde en verwarmde berging welke nu in gebruik is als personal gym. De keuken en bijkeuken is voorzien van vloerverwarming.

De lichte en zuidgeoriënteerde woonkamer heeft een mooie grote raampartij met openslaande deuren naar de tuin, hier bevindt zich ook het zit gedeelte. Aan de achterzijde van de woonkamer de woonkeuken, die is voorzien van alle gemakken, voldoende bergruimte en een diversiteit aan inbouwapparatuur waaronder 4-pits gaskookplaat, rvs- afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, magnetron en een oven. Er is een grote trapkelder aanwezig voor voldoende extra bergingsruimte.

Eerste verdieping:

Via de overloop toegang tot de twee slaapkamers. De “master bedroom” is voorzien van een kastenwand en een fraaie badkamer en-suite. De moderne badkamer met schitterende ronde douche is voorzien van een toilet en een wastafelmeubel met 2 kranen.

Tweede verdieping:

Op de tweede verdieping is de derde slaapkamer met kunststofdakkapel en een wastafel. Op de overloop is een grote opbergkast met schuifdeur.

Bijzonderheden

• Trap, eerste en tweede verdieping opnieuw gestoffeerd 2021;
• 8 zonnepanelen;
• 2019 buitenzijde geschilderd;
• Vloerverwarming in de aanbouw, keuken en badkamer op de begane grond;
• Verwarming en warmwater middels Cv-ketel;
• Voor en achter voorzien van dakkapel;
• Verhoogde nok.
• Buiten zonnewering op de beneden en 1e verdieping aanwezig (elektronisch op de 1e verdieping)
• Geïsoleerde en verwarmde berging met wasbak en veel bergruimte


Very beautiful semi-detached house with a deep and beautifully landscaped front garden south facing. The property has two parking spaces on site. The house has excellent connections via the A4, A5 and A9 to Amsterdam, Amstelveen and Schiphol. With the Oosteinderpoelpolder, Westeinderplassen and the Amsterdamse bos nearby, there is plenty of opportunity for water sports and relaxation. The “Poldermeesterplein” is also nearby for daily shopping. There are also several schools and child day-care in the area.
Living area approx 113m2, Plot area approx 290m2 and delivery in consultation.


Layout:

Ground floor:

Entry is through the side of the house. Spacious entrance/hall with meter cupboard and guest toilet with a handbasin. On the ground floor there is also a bathroom and a spacious utility room equipped with a large skylight and a built-in wardrobe. Bathroom is designed in light colours and equipped with a shower, bath, washbasin set in a vanity unit.
At the rear of the house is a stone insulated and heated storage room which is now used as a personal gym. The kitchen and utility room are provided with underfloor heating.

The bright and south-oriented living room has beautiful large windows with French doors to the garden, where the sitting area is also located. At the rear of the living room the kitchen, which is equipped with all conveniences, sufficient storage space and a variety of built-in appliances including a 4-burner gas hob, stainless steel extractor hood, sink, dishwasher, microwave and oven.

First floor:

Via the landing access to the two bedrooms. The master bedroom has a built-inn wardrobe and a beautiful en-suite bathroom. The modern bathroom with a beautiful round shower has a toilet and a washbasin with two taps.

Second floor:

On the second floor is the third bedroom with a pvc dormer window and a washbasin. On the landing is a large storage cupboard with sliding door.

Particularities

• Staircase, first and second floor reupholstered 2021;
• 8 solar panels;
• 2019 painted outside;
• Underfloor heating in the extension, kitchen and bathroom on the ground floor;
• Heating and hot water through central heating boiler;
• Front and rear equipped with dormer window;
• Raised roof.
• Outside blinds on the ground floor and 1st floor (electronic on the 1st floor)
• Insulated and heated storage room with sink and plenty of storage space
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-08-02
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
115 m²
Perceeloppervlakte
290 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Energielabel
Klasse C
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Aalsmeer

Denk je aan Aalsmeer, dan denk je aan de bloemenveiling. De sierteelt is onlosmakelijk verbonden met de historie van Aalsmeer. Echte liefhebbers kunnen ook een bezoek brengen aan de Bloemenveiling Aalsmeer, waar je een goede indruk krijgt van de ware omvang van de bloemenindustrie in de Bollenstreek. De huidige bloemenveiling is ontstaan uit een fusie van twee kleinere veilingen en heeft Aalsmeer wereldwijd als bloemengemeente op de kaart gezet. De treffende kleuren van bloeiende tulpen zijn in de lente een typisch Nederlandse bezienswaardigheid.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder