Vorige | Volgende

Aalsmeerderweg 47 D11 1432CG Aalsmeer, Greenpark

Koopsom € 135.000 

Omschrijving

Modern en fraai afgewerkte bedrijfsruimte gelegen op een gunstige locatie nabij voorzieningen en op korte afstand van uitvalswegen. Het object beschikt over ca. 60 m vvo op de begane grond en over ca. 60 m op de verdieping.

Afmetingen
Begane grond: ca. 6,12 m * 9,69 m
Verdieping: ca. 6,12 m * 9,93 m

Indeling
Begane grond: Entree via loopdeur of elektrische overheaddeur, meterkast, bedrijfsruimte met heaters en trap naar de verdieping.
Verdieping: Voormalig showroom/kantoorruimte, met aansluitingen voor een pantry en een luik ten behoeve van het laden van pallets/goederen.

Locatie
Het object is gelegen in het Storage Center Aalsmeer op circa 1 autominuut afstand van de Provinciale weg N201. Door de gunstige verbinding zijn snelwegen A2, A4 en A9 snel te bereiken. Grote steden als Amsterdam, Schiphol, Utrecht en Den Haag zijn hierdoor allen binnen n uur bereikbaar.

Praktisch
- De servicekosten bedragen 202,32 per kwartaal;
- Het pand is voorzien van elektra, water (beide via een eigen meter) en internet (via de VvE);
- Het alarmsysteem, de heaters en de vloerafwerking (verdieping) blijven achter;
- De vrije hoogte op de begane grond is ca. 4,00 meter;
- De maximale vloerbelasting op de verdiepingsvloer is 500 kg/m.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-01-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Aalsmeer

Denk je aan Aalsmeer, dan denk je aan de bloemenveiling. De sierteelt is onlosmakelijk verbonden met de historie van Aalsmeer. Echte liefhebbers kunnen ook een bezoek brengen aan de Bloemenveiling Aalsmeer, waar je een goede indruk krijgt van de ware omvang van de bloemenindustrie in de Bollenstreek. De huidige bloemenveiling is ontstaan uit een fusie van twee kleinere veilingen en heeft Aalsmeer wereldwijd als bloemengemeente op de kaart gezet. De treffende kleuren van bloeiende tulpen zijn in de lente een typisch Nederlandse bezienswaardigheid.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder