Vorige | Volgende

Aalsmeerweg 107 I 1059AG Amsterdam

Vraagprijs € 440.000 

Bouwjaar
1933
Woonoppervlakte
58 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

AALSMEER No. 107 - Licht 3-kamer appartement van 58 m² met eigen entree, gelegen op de eerste verdieping van een karakteristiek jaren dertig bouwblok. Het appartement heeft een lichte woonkamer aan de voorzijde en een dichte keuken en twee slaapkamers aan de achterzijde. De hoofdslaapkamer heeft een badkamer en suite. De keuken en beide slaapkamers hebben toegang tot het zonnige balkon aan de achterzijde.

Nieuwsgierig geworden? Ervaar de volledige woonbeleving op onze website of download ons magazine. *See English translation below *

Rondleiding
Eigen entree in de portiek vanaf de straat. Entree in hal met toegang tot alle vertrekken en toilet. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement, met uitzicht op de straat. In de open zijkamer is de eetkamer met voldoende ruimte voor een grote eettafel.
Aan de achterzijde is de dichte keuken met inbouwapparatuur en toegang tot het balkon. De hoofdslaapkamer heeft openslaande deuren naar het zonnige balkon op het zuiden en heeft een badkamer en suite voorzien van douche, dubbele wastafel en wasmachine-aansluiting. De tweede slaapkamer ligt ook aan de achterzijde en heeft eveneens toegang tot het balkon.

Wat de bewoner gaat missen
“De woon- en eetkamer is ruime en licht, en datzelfde geldt voor de grote slaapkamer. Met een beetje goed weer zet je de deuren open en sta je op het balkon en heb je nog een ruim uitzicht (en privacy) ook.“

Buurtgids
Gelegen in een rustige buurt in Amsterdam Oud-Zuid op loopafstand van het Vondelpark en Hoofddorpplein.
In de omgeving zijn veel leuke restaurants en gezellige cafés zoals onder andere Drovers Dog, Vascobello, Van Mechelen op de Sloterkade en Nana’s Coffee op het Hoofddorpplein.
In de Zeilstraat en op het Hoofddorpplein zijn diverse delicatessenwinkels en biedt een breed scala aan voorzieningen.
Het wonen in de Hoofddorppleinbuurt geeft een dorpsachtig gevoel en toch dichtbij de dynamiek van Zuid, Zuidas en West.

Bij de presentatie van deze woning op onze website, hebben we de leukste hotspots in de buurt verzameld.

Bijzonderheden
• Gebruiksoppervlakte wonen circa 58 m²
• Balkon gelegen op het zuidoosten van circa 4 m²
• Gelegen op eigen grond
• Energielabel D
• Servicekosten VvE € 90,40 per maand
• Gezonde en professioneel beheerde vve met MJOP
• Gedeeltelijk voor zien van dubbelglas
• Eigen entree
• Twee slaapkamers

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

--------------------------

AALSMEER No. 107 - Bright 3-room apartment of 58 sqm with private entrance, located on the second floor of a characteristic 1930s building block. The apartment has a bright living room at the front and a closed kitchen and two bedrooms at the rear. The main bedroom has an en suite bathroom. The kitchen and both bedrooms have access to the sunny balcony at the rear.

Grown curious? Experience the full living experience on our website or download our magazine.

A tour
Private entrance into the porch from the street. Entrance hall with access to all rooms and toilet. The living room is located at the front of the apartment, overlooking the street. In the open side room is the dining room with enough space for a large dining table.
At the rear is the closed kitchen with built-in appliances and access to the balcony. The main bedroom has French doors to the sunny south-facing balcony and has an en suite bathroom with shower, double sink, and washing machine connection. The second bedroom is also located at the rear and also has access to the balcony.

What the owner is going to miss
"The living and dining room is spacious and bright, and so is the master bedroom. With a little good weather, you open the doors and find yourself on the balcony and have a wide view (and privacy) too."

Neighborhood
Located in a quiet neighborhood in Amsterdam Oud-Zuid within walking distance of the Vondelpark and Hoofddorpplein.
Nearby are many nice restaurants and cozy cafes such as Drovers Dog, Vascobello, Van Mechelen on Sloterkade, and Nana's Coffee on Hoofddorpplein.
Zeilstraat and Hoofddorpplein are home to several delicatessens and offer a wide range of amenities.
Living in the Hoofddorpplein neighborhood gives a village-like feeling and yet is close to the dynamics of South, Zuidas, and West.

We have collected the best hotspots in the neighborhood on our website.

Specifications
- Usable floor area approximately 58 m²
- Balcony facing southeast of approximately 4 m²
- Located on freehold land
- Energy label D
- Service costs of € 90.40 per month
- Healthy and professionally managed association with MJOP
- Partially double glazed windows
- Private entrance
- Two bedrooms

This information has been carefully compiled by us. However, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All dimensions and surface areas are indicative only.
The Measuring Instruction is based on NEN2580. The Measuring instruction is intended to apply a more uniform way of measuring to give an indication of the usable area. The measurement instruction does not completely rule out differences in measurement results, for example, due to differences in interpretation, rounding off or limitations in carrying out the measurement.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1933

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
58 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder