Vorige | Volgende

Aalsmeerweg 18 2 1059AJ Amsterdam, Aalsmeerwegbuurt West

Vraagprijs € 400.000 

Bouwjaar
1927
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

PUUR* WONEN!
LICHT EN GOED INGEDEELD 3-KAMER APPARTEMENT VAN CA. 55 M2 MET BALKON OP HET WESTEN IN DE ZEER GEWILDE HOOFDDORPPLEINBUURT, OP EIGEN GROND

Dit prachtige 3-kamer appartement is gelegen in de Hoofddorppleinbuurt en is in 2007 volledig gerenoveerd. In april 2016 is er een geheel nieuwe vloer gelegd en alles nieuw geschilderd binnen. Door de lichte vloer en warme kleuren ademt het appartement rust uit. Een heerlijke plek om thuis te komen. Genieten van een glaasje in de middagzon op het balkon gelegen op het westen of tijdens de wintermaanden in de gezellige open keuken. Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het gebouw. De ruime hal verbindt de woonkamer aan de voorzijde met de slaapkamers aan de achterzijde van het appartement. De woonkamer heeft drie raampartijen waardoor er veel licht in de woning valt. De keuken is half open en voorzien van inbouwapparatuur zoals een 4-pits gascomfort, afzuigkap, vaatwasser, combi oven- magnetron, en een ijskast. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee slaapkamers. De linker slaapkamer is van een ruim formaat. De tweede slaapkamer is ideaal als werk/studeer/kinderkamer. De slaapkamers met openslaande deuren geven toegang tot het fijne balkon over de gehele breedte aan de achterzijde. Hier is het de hele middag heerlijk zonnig en kan je ook genieten van de avondzon (tot uurtje of 19.00/19.30uur). In de hal is de badkamer. De badkamer is voorzien van een bad met tevens douche, wastafelmeubel, wc, wasmachine aansluiting en vloerverwarming. De gehele woning is uitgevoerd met een witte vloer waardoor de woning nog lichter oogt.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in een prettige en sfeervolle woonomgeving. Op loopafstand is een gevarieerd aanbod van winkels en andere voorzieningen te vinden aan het Hoofddorpplein, de Zeilstraat en de Amstelveenseweg. In de buurt bevinden zich tal van leuke restaurants en cafés, om de hoek bijvoorbeeld Lokaal van de Stad, Drovers Dog, Gent aan de Schinkel, Bagels & Beans, Ron Gastrobar en Stadscafé Van Mechelen. Ook zijn alle fijne super markten om de hoek te vinden, zoals Marqt, AH, Dirk, Deen, maar ook Etos en Hema.

In de directe omgeving zijn er verschillende recreatiegebieden te vinden: het Vondelpark, het Rembrandtpark (beide op loopafstand), maar ook De Nieuwe Meer en het Amsterdamse Bos zijn in de directe omgeving. Ook zijn er diverse sportvoorzieningen in de buurt zoals de sportscholen Basic Fit en David Lloyd, Sportpark De Schinkel, de voetbalclubs ASV Arsenal en AVV Swift en de hockeyclubs Amsterdam, Hurley en Pinoké (in het Amsterdamse Bos). Op loopafstand kan worden gezwommen bij de Westlandgracht en de Schinkeleilanden.

Bereikbaarheid:
Alle verbindingen zijn optimaal: voor de auto is de Ring A10 om de hoek waardoor je bijvoorbeeld met 10 minuten op Schiphol bent. Met de trein kan snel en gemakkelijk gebruik gemaakt worden van zowel station Amsterdam Zuid als station Lelylaan. Wil je naar de stad; tram 2 stopt bij het Hoofddorpplein, net als diverse buslijnen. Parkeren is doorgaans makkelijk er is genoeg plek!

Bijzonderheden:
* Gelegen op eigen grond
* Vloerverwarming in de badkamer
* Twee slaapkamers
* Lichte woning
* Balkon op het westen
* Gezonde en actieve VvE
* Servicekosten € 94,20 per maand
* Oplevering in overleg

Een uitgebreide brochure is beschikbaar op de website van de verkopend makelaar

** ENGLISH **

PUUR* LIVING!
BRIGHT AND WELL LAYOUT 3-ROOM APARTMENT OF APPROX. 55 M2 WITH BALCONY FACING THE WEST IN THE HOOFDDORPPLEINBUURT, ON FREEHOLD LAND

This beautiful 3-room apartment is located in the Hoofddorppleinbuurt and was completely renovated in 2007. In April 2016 a completely new floor was laid and everything was repainted inside. The apartment exudes tranquility due to the light floor and warm colors. A lovely place to come home to in the open kitchen or to enjoy the afternoon sun with a glass of the west facing balcony. Located on freehold land, so no leasehold.

Layout:
The apartment is located on the second floor of the building. The spacious hall connects the living room at the front with the bedrooms at the rear of the apartment. The living room has three windows so that a lot of light enters the house. The kitchen is half open and equipped with built-in appliances such as a 4-burner gas stove, extractor hood, dishwasher, combi oven-microwave and a refrigerator. There are two bedrooms at the rear of the apartment. The left bedroom is of a spacious size. The second bedroom is ideal as a work / study / children's room. The bedrooms with French doors give access to the nice balcony over the entire width at the rear. Here it is wonderfully sunny all afternoon and you can also enjoy the evening sun (until 7:00 pm / 7:30 pm). The bathroom is in the hall. The bathroom has a bath with a shower, washbasin, toilet, washing machine connection and underfloor heating. The entire house has a white floor which makes the house look even lighter.

Surroundings:
The apartment is located in a pleasant and attractive living environment. Within walking distance you will find a varied range of shops and other facilities at Hoofddorpplein, Zeilstraat and Amstelveenseweg. There are many nice restaurants and cafes in the area, around the corner for example Lokaal van de Stad, Drovers Dog, Gent aan de Schinkel, Bagels & Beans, Ron Gastrobar and Stadscafé Van Mechelen. You can also find all the great super markets around the corner, such as Marqt, AH, Dirk, Deen, but also Etos and Hema.

There are various recreational areas in the immediate vicinity: the Vondelpark, the Rembrandtpark (both within walking distance), but also De Nieuwe Meer and the Amsterdamse Bos are in the immediate vicinity. There are also various sports facilities in the area such as the gyms Basic Fit and David Lloyd, Sportpark De Schinkel, the football clubs ASV Arsenal and AVV Swift and the hockey clubs Amsterdam, Hurley and Pinoké (in the Amsterdamse Bos). Within walking distance you can swim at the Westlandgracht and the Schinkeleilanden.

Accessibility:
All connections are optimal: for the car the Ring A10 is around the corner, so you can be at Schiphol in 10 minutes, for example. By train, you can quickly and easily use both Amsterdam Zuid and Lelylaan stations. Do you want to go to town; tram 2 stops at Hoofddorpplein, as do various bus lines. Parking is usually easy and there is enough space!

Particularities:
* Located on freehold land
* Underfloor heating in the bathroom
* Two bedrooms
* Bright house
* Balcony on the west
* Healthy and active VvE
* Service costs € 94.20 per month
* Delivery in consultation

An extensive brochure is available on the website of the selling broker
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-10-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
55 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder