Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Aalsmeerweg 23 I 1059AA Amsterdam, Aalsmeerwegbuurt Oost

Vraagprijs € 325.000 

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Sfeervol, driekamerappartement van ca. 55 m2, gelegen op de eerste verdieping, met een zonnig balkon gelegen op het oosten. Deze locatie in Oud Zuid is ideaal te noemen: in twee autominuten op de Ringweg A10, binnen vijf fietsminuten in het Vondelpark en op loopafstand van een de gezellige winkels van het Hoofddorpplein en hippe cafe’s zoals Van Mechelen en Gendt aan de Schinkel. Diverse openbaar vervoerverbindingen (bus en tram) zijn tevens op loopafstand gelegen. De buurt dankt zijn populariteit aan de gunstige, centrale ligging ten opzichte van de stad en de nabijheid van uitvalswegen.

INDELING:
Eerste verdieping
Entree, hal, woonkamer met zijkamer voorzien van een fraaie laminaatvloer, badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel, keuken (2014) gelegen aan de achterzijde met toegang tot het balkon en voorzien van inductiekookplaat, vaatwasser, afzuiger en koelkast, balkon over de volle breedte gelegen op het oosten vanaf het balkon heb je uitzicht op de groene binnentuin, slaapkamer aan de achterzijde met deur naar het balkon, tweede slaapkamer aan de achterzijde. Zolderkamer van ca. 6 m2.

BIJZONDERHEDEN
- De servicekosten bedragen: € 74,-- per maand.
- De VVE is financieel gezond en wordt professioneel beheerd door
Rappange VVE Beheer.
- De VVE bestaat uit Aalsmeerweg 19 tm 29.
- Verwarming en warm water voorziening door middel van een Intergas CV
combiketel, bouwjaar 2002.
- De woning is gelegen op eigen grond.
- Het appartement is voorzien van dubbele beglazing.
- In 2018 is het schilderwerk aan de voor- en achterzijde uitgevoerd.
- In 2018 zijn de balkons opnieuw gecoat.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Wij adviseren u bij interesse in de woning contact op te nemen met ons kantoor of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-02-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
55 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder