Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Aalsmeerweg 42 - H 1059AK Amsterdam, Aalsmeerwegbuurt West

Huurprijs excl. € 1.650 per maand

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

-Dit appartement is geschikt voor delers!-

Aalsmeerweg 42-H, 1059AK te Amsterdam
------------------------------------------------
PER DIRECT BESCHIKBAAR: Dit prachtige volledig gerenoveerde twee slaapkamer appartement MET grote achtertuin aan de Aalsmeerweg te Amsterdam!

De woning is van alle gemakken voorzien en is op een leuke locatie gelegen; in de directe nabijheid zijn diverse winkels aan het Hoofddorpplein en de Zeilstraat. Op loop- en fiets afstand is het overige aanbod van Oud Zuid snel te bereiken. Ook voor een divers aanbod qua horeca hoeft u niet ver van huis.
Het dichtstbijzijnde park is het Vondelpark, het park bevindt zich op 5 minuten lopen.

Met de auto bent u binnen 5 minuten op de ring van Amsterdam en met de tram of de bus is het centrum snel en goed te bereiken. Parkeren kan voor de deur middels betaald parkeren of middels een parkeervergunning.

Indeling
Entree, hal, toilet met fontein, ruime woonkamer met open keuken, wasruimte, badkamer met inloopdouche/toilet/wastafel, hal naar tuin, twee slaapkamer aan achterzijde, ruime tuin aan achterzijde. Beide slaapkamers beschikken over openslaande deuren naar de tuin en past er in iedere slaapkamer een tweepersoonsbed. De keuken beschikt over divers apparatuur; o.a. vaatwasser, kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vriezer.

Bijzonderheden:
* Volledig gerenoveerd
* 3-kamerappartement
* Woonoppervlakte circa 60 m2
* Eigen entree vanaf de begane grond
* Geschikt voor delers

Huurprijs: € 1.650,- excl. p.m.

Is uw interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak tot bezichtigen. Tot ziens aan de Aalsmeerweg 42-H!

-Dit appartement is geschikt voor delers!-


----------------------------


-This apartment is suitable for sharers! -

Aalsmeerweg 42-H, 1059AK in Amsterdam
------------------------------------------------
AVAILABLE IMMEDIATELY: This beautiful fully renovated two bedroom apartment WITH large backyard at the Aalsmeerweg in Amsterdam!

The house is fully equipped and is located in a nice location; in the immediate vicinity are several shops on the Hoofddorpplein and the Zeilstraat. The other offer of Oud Zuid is quickly reachable by walking and cycling distance. You don't have to go far from home for a diverse range of catering.
The nearest park is the Vondelpark, the park is a 5-minute walk away.

You can reach the ring of Amsterdam within 5 minutes by car and the city center can be reached quickly and easily by tram or bus. Parking is available in front of the door through paid parking or through a parking permit.

Layout
Entrance hall, toilet with fountain, spacious living room with open kitchen, laundry room, bathroom with walk-in shower / toilet / sink, hall to garden, two bedrooms at the rear, spacious garden at the rear. Both bedrooms have big open doors to the garden and will fit a double bed in each bedroom. The kitchen has various appliances.

Particularities:
* Completely renovated
* 3-room apartment
* Living area approximately 60 m2
* Private entrance from the ground floor
* Suitable for sharers

Rental price: € 1.650 excl. p.m.

Are you interested? Then quickly make an appointment to view. See you at the Aalsmeerweg 42-H!

-This apartment is suitable for sharers! -
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-07-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²
Inhoud
156 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder