Vorige | Volgende

Aalsmeerweg 44 - H 1059AK Amsterdam, Aalsmeerwegbuurt West

Huurprijs excl. € 1.350 per maand

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Aalsmeerweg 44-H, 1059AK te Amsterdam

WONEN OP DE BEGANE MET EEN HEERLIJKE TUIN?!

Deze 2-kamer woning van ca. 60 m2 is deels gerenoveerd (NIEUWE KEUKEN EN BADKAMER) en heeft een heerlijke tuin!
De woning is gelegen op een super leuke locatie gelegen; in de directe nabijheid zijn diverse winkels aan het Hoofddorpplein en de Zeilstraat. Openbaar vervoer en de ring A10 zijn eenvoudig bereikbaar! Kortom heerlijke locatie met ook het Vondelpark in de nabijheid.

Indeling:
Entree, hal, ruime woonkamer aan de voorzijde, NIEUWE badkamer met inloopdouche/wastafel en wasmachineaansluiting, ruime slaapkamer aan achterzijde met toegang naar de tuin. De tuin is gelegen op het Zuid Westen, is voorzien van een terras en een houten chalet (hoort niet bij gehuurde maar mag huurder 'om niet' gebruiken). Nieuwe keuken voorzien van inbouwapparatuur; o.a. vaatwasser, kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vriezer en tevens toegang naar de tuin.

De woning is voorzien van een laminaat vloer.

Bijzonderheden:
* Deels gerenoveerd
* 2-kamerappartement
* Woonoppervlakte circa 60 m2
* Eigen entree vanaf de begane grond
* Niet geschikt voor delers

Huurprijs: € 1.350,- excl. p.m.

Is uw interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak tot bezichtigen. Tot ziens aan de Aalsmeerweg 44-H!

----------------------------

Aalsmeerweg 44-H, 1059AK in Amsterdam

LIVING ON THE GROUND WITH A LOVELY GARDEN ?!

This 2-room house of approx. 60 m2 has been partly renovated (NEW KITCHEN AND BATHROOM) and has a lovely garden!
The house is located in a super nice location; in the immediate vicinity are various shops on the Hoofddorpplein and the Zeilstraat. Public transport and the ring A10 are easily accessible! In short, a wonderful location with the Vondelpark in the vicinity.

Layout:
Entrance hall, spacious living room at the front, NEW bathroom with walk-in shower / toilet / sink, spacious bedroom at the rear with access to the garden, spacious garden at the rear. New kitchen with built-in appliances; including dishwasher, hob, oven, extractor hood, fridge and freezer and also access to the garden.

The house has a laminate floor.

Particularities:
* partly renovated
* 2 room apartment
* Living area approximately 60 m2
* Own entrance from the ground floor
* Not suitable for sharers

Rental price: € 1,350 excl. P.m.

Are you interested? Then quickly make an appointment for a viewing. See you soon at Aalsmeerweg 44-H!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-04-23
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct
Waarborgsom
€ 2700

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930
Specifiek
gestoffeerd

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
60 m²
Bruto inhoud
156 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
zitbad, wastafel, inloopdouche, wasmachineaansluiting

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Ligging
In woonwijk
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder